FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Kučera po Ústí: O přestávce byla v kabině trochu bouřka

Trenér Kučera po Ústí:  O přestávce byla v kabině trochu bouřka Ú s t í n a d L a b e m - Oblíbený výsledek našeho týmu v Ústí nad Labem se zrodil i tentokrát. V oboustranně kvalitním utkání jsme nakonec převážili tři body výsledkem 2:1 na svoji stranu, když jsme otočili nepříznivé skóre z první půle. Trenér Radim Kučera po utkání přiznal, že musel o přestávce udělat v kabině menší bouřku. Dle výsledku v druhém dějství lze říct, že se to rozhodně vyplatilo.

 
 
 

Trenére takřka infarktový zápas. Jaké je vaše hodnocení?
Musím říct, že tři body jsou perfektní, otočení zápasu v takovém vedru rovněž, takže můžu mluvit jen v superlativech. První poločas se vyvíjel tak, že oba týmy byly silné ve standardních situacích. Šance byly na obou stranách, Ústí neproměnilo penaltu. V závěru poločasu jsme inkasovali, ale nakonec jsme to domácím naštěstí vrátili brankou v závěru utkání.

JIrka Doleček chytá penlatu v Ústí

Pánové a dámy, penaltový mág Jirka Doleček! Bohužel se však při tomto zákroku zranil a navíc musíme v Ústí dohánět v druhé půli jednogólové manko.

Posted by 1.SC Znojmo FK on 14. srpen 2015

Co jste si říkal v závěru utkání, při akci tři na jednoho, která předcházela gólu, jíž jsme nevyřešili ideálně?
Věřil jsem, že Okli (Tomáš Okleštěk pozn. red.) to vyřeší, protože je to fotbalista, který na to má vlohy. Nevím, co se mu honilo v hlavě, že to vyřešil takovým způsobem. Musím ale pochválit Radima Nepožitka, který následně vybojoval míč a dal finální gólovou přihrávku, takže perfektní. Bylo to infarktový zápas, kdy se to přelévalo z radosti ke strachu o výsledek.

Jak to vypadá s Jiřím Dolečkem?
Má problémy s ramenem. Přihodilo se mu to při likvidaci pokutového kopu.

Hráli jsme na tři body? V posledních minutách to bylo z obou stran velmi ofenzivní...
Řekli jsme si to i v přípravě na utkání, že si jedeme pro tři body. V tomhle počasí se vydaly obě mužstva absolutně na maximum. Bylo to těžké, běhalo se nahoru dolů. Oba týmy toho měly plné zuby, ale vydaly se a štěstí se nakonec přiklonilo k nám.

Tři zápasy sedm bodů, s tímto startem jste zřejmě spokojený?
Spokojený jsem, kdo by nebyl. Stále mě ale mrzí zápas s Karvinou, který jsme nezvládli. Měli jsme utkání dobře rozehráno, v druhé půli už to ale nebylo ono. Spokojený jsem, ale jedna vlaštovka jaro nedělá.

V minulé sezóně se nám nedařilo otáčet nepříznivé výsledky. Bude tato výhra plusem pro morálku i z tohoto hlediska?
Pro morálku je to vždy dobře. V prvním poločase jsme dělali chyby, o přestávce jsem v kabině udělal trochu bouřku. Nevím, jestli to pomohlo, ale nastoupili jsme do druhého poločasu a hned jsme měli dvě velké šance. Řekl jsem klukům, že jestli chtějí tři body, musí přidat a daleko lépe se pohybovat a spolupracovat. To jsme v druhém poločasu ukazovali v plné míře.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies