FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U19 nenavázala na domácí zápasy a prohrála v Hlučíně

Z n o j m o - Naše devatenáctka měla za sebou dvě domácí utkání, ve kterých posbírala čtyři body. Na dobré výsledky z ČAFKY chtěli svěřenci trenéra Luďka Zlámala navázat i v prvním venkovní zápase v Hlučíně. Bohužel se to však nezdařilo. Soupeř si zadělal na výhru již v první půli, kterou vyhrál 1:0 a v druhém dějství svůj náskok ještě navýšil. V závěru už jsme stačili pouze snížit Jakubem Křížem.

 
 
5. (Hlučín), sobota 5.9.2015
FC Hlučín - 1.SC Znojmo FK  3:1  (1:0)
Branky: 31. Fuciman, 50. Dendis, 73. Minárik - 83. J. Kříž
ŽK: Pelán
Rozhodčí: Černoevič - Čuba, Poledník
FC Hlučín: Chvěja – Lesniak, Rychnovský, Massaniec, Krivčík – Grossmann (75. Bedry), Urbančík, Chlopek (60. Holiš), Kulig (70. Minárik), Dendis (75. Vošvrda) – Fuciman (65. Jančík)
1.SC Znojmo FK: Šurkala - Garčic, Pelán, Hříbek, Dúcký - Procházka, Halčišák (55. Moravec), Fukal, Švejkar - Landšperský, Fessl (74. J. Kříž)

Ohlasy

Jaroslav Kolínek (Hlučín): Měli jsme velmi dobrý vstup do utkání a soupeře ze Znojma dostali pod velký tlak. Z tlaku jsme však vytěžili jen jednu branku, kdy po kombinaci Dendise s Krivčíkem se míč dostal k Fucimanovi a ten překonal brankáře hostí. Měli jsme i další šance, které jsme však neproměnili a mohli být za to před koncem prvního poločasu potrestáni. Stálo však při nás štěstíčko a hráč hostí naši branku minul. V druhém poločase jsme Znojmu vstřelili další dvě branky a utkání rozhodli. Myslím, že jsme podali velmi dobrý výkon a zaslouženě vyhráli.

Luděk Zlámal (Znojmo): Jako den a noc se proměnil náš výkon v Hlučíně oproti výkonu z minulého kola. Tady to byla bohužel temná noc. Trochu přísnější měřítko snesou Šurkala, Pelán, Hříbek, Fukal ostatní zahráli hluboko pod svoje možnosti. Věřím, že to byl výpadek, který se může přihodit a v úterý ve Vítkovicích budu moci tým za předvedený výkon znovu pochválit.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies