FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Rostislav Šamánek Hráčem měsíce srpna Fotbalové národní ligy!

Rostislav Šamánek Hráčem měsíce srpna Fotbalové národní ligy! Z n o j m o - Našemu týmu se start do nového ročníku Fotbalové národní ligy povedl. Hráčům se dařilo nejen týmově, ale také individuálně. Skvělou formu prokazovala také letní posila Rostislav Šamánek. Ten se usadil na kraji znojemské zálohy a z této pozice byl velmi produktivní. Za čtyři utkání vstřelil tři branky a na dvě přihrál. Není tedy divu, že byl žhavým kandidátem na ocenění Hráče měsíce za září. Tuto cenu také nakonec získal.

 
 
 

Šestadvacetiletý ofenzivní hráč Rostislav Šamánek navázal na doposud jediné ocenění našeho hráče ve Fotbalové národní lize. V postupové sezóně 2012/13 získal cenu Hráč měsíce Marek Heinz a to hned při jejím startu.

Nyní tedy máme dalšího držitele ve znojemským barvách. Na místě je samozřejmě velká gratulace a přání, ať se Rosťovi a celému týmu nadále daří. Můžeme si ještě shrnou jeho gólové zásahy. Postupně se trefil proti Vyšehradu, Karviné a Třinci.

ČLÁNEK O HRÁČI MĚSÍCE NA OFICIÁLNÍM WEBU FOTBALOVÉ NÁRODNÍ LIGY

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies