FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Hráč měsíce Rostislav Šamánek v rozhovoru pro FNL.CZ

Hráč měsíce Rostislav Šamánek v rozhovoru pro FNL.CZ Z n o j m o - Rostislav Šamánek se stal Hráčem měsíce srpna FNL a k tomuto ocenění patří i rozhovor pro oficiální web Fotbalové národní ligy. Ofenzivní hráč v něm poděkoval znojemského vedení a také v neposlední řadě spoluhráčům, trenérům a rodině. Vy si nyní jeho dojmy po získání prestižní cenu můžete přečíst. A my ještě jednou gratulujeme!

 
 
 

Získal jste cenu pro hráče měsíce srpna, co na ni říkáte?
Určitě mi to udělalo obrovskou radost. Je to moje první individuální ocenění v dospělém fotbale, tudíž to osobně řadím velmi vysoko.

Před čtrnácti dny jsme spolu dělali rozhovor. Napadlo by vás tehdy vůbec, že ocenění bude vaše?
V tu dobu jsem na to vůbec nemyslel, ale po zápase s Třincem mi kamarád řekl, že si myslí, že bych to ocenění mohl získat.

Řekl jste tehdy, že hraje ten, kdo je v lepší formě. Jak jste spokojen s tou svou?
Když to tak vezmu, dal jsem tři góly a na další dva přihrál, takže spokojený jsem. Na druhou stranou musím přiznat, že spoustu situací jsem nevyřešil úplně nejlépe, tudíž je pořád co zlepšovat.

Komu byste chtěl poděkovat?
Nerad bych na někoho zapomněl, ale díky patří hlavně vedení Znojma, že se povedlo mě na jih Moravy přivést. Chtěl bych poděkovat také spoluhráčům, trenérovi a v neposlední řadě rodině.

Jak funguje spolupráce s Liborem Žondrou? Zatím se o góly spravedlivě dělíte. Vzniká mezi vámi taková ta zdravá soutěživost?
Určitě je dobře, že nás dává góly více, než kdyby to tam padalo jen jednomu. Je příjemné, že góly dáváme dva, avšak žádnou rivalitu mezi sebou nemáme.

CELÝ ROZHOVOR K PŘEČTENÍ NA FNL.CZ

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies