FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Pořádáme nábor přípravek! Staň se součástí 1.SC Znojmo!

Pořádáme nábor přípravek! Staň se součástí 1.SC Znojmo! Z n o j m o - Hledáte pro svoji ratolest volnočasovou aktivitu a kamarády? Máme pro vás ideální řešení. 1.SC Znojmo pořádá nábor přípravek. Přátelský kolektiv, zkušení trenéři a především spousta zábavy s míčem na zeleném pažitu. Nábor se koná v úterý 22. září od 10:00 na Městském stadionu v Horním parku pod dohledem profesionálních trenérů a za účasti hráčů A-týmu 1.SC Znojmo FK.

 
 
 

Pro mladé hráče budou připraveny tréninkové stanoviště, kde si budou moci vyzkoušet své dovednosti pod dohledem zkušených mládežnických profi trenérů, kteří ochotně se vším pomohou a poradí. Malé fotbalisty přijdou povzbudit, radou podpořit a třeba i dodat odvahy také hráči A-týmu 1.SC Znojmo FK.

Připraven bude rovněž doprovodný program v podobě skákacího hradu či prohlídky některých zákoutí nově zrekonstruovaného Městského stadionu v Horním parku. Všichni jsou srdečně vítání a zváni!

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies