FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U19: Těsné vedení proti Vyškovu nevydrželo, doma bereme bod

U19: Těsné vedení proti Vyškovu nevydrželo, doma bereme bod Z n o j m o - Třetí zápas v sedmi dnech absolvovali v pátek naši dorostenci proti Vyškovu. Náročný program se možná trochu podepsal i na konečném remízovém výsledky. Přitom jsme v podstatné části zápasu drželi vedení, ovšem soupeř dokázal potrestat dvě naše chyby a z minima vytěžil maximum.

 
 
6. (Čafka), pátek 11.9.2015
1.SC Znojmo FK - MFK Vyškov  2:2  (2:1)
Branky: 12. Z. Hříbek, 27. Švejkar - 26. Fialka, 73. Hlobil
ŽK: Z. Hříbek - Vlk, Hlobil
Rozhodčí: Nováček - Laštůvka, Petrucha
1.SC Znojmo FK: Kubejka - Halčišák (81. Švejda), Švejkar, Landšperský, Fukal (c), J. Kříž, Pelán, Z. Hříbek, Fessl (66. Garčic), Dúcký, Procházka
MFK Vyškov: Kotolan - Vlk, Obruča (90, Rusňák), Mazel (71. Martínez), Minaří, Krumpholc, Mach, Neubauer (c), Ščípa, Pelc (Hlobil), Fialka (90. Koukal)

Komentář k zápasu

Ve svižném začátku nás mohl posunout do vedení Landšperský, ovšem jeho přízemní střelu bohužel zastavila tyč. Na gól jsme přesto nemuseli čekat dlouho. Signál z přímého kopu ve 12. minutě se povedl náramně. Rozehrávka na Jakube Kříže soupeře překvapila a ten následně našel před bránou Zdeňka Hříbka, jenž zamířil do prázdné brány.

Hosté se do mnoha šancí nedostávali, Stačilo však jedno zaváhání obrany a hned trestali. Tomáš Fialka měl před sebou už jen brankáře Kubejku a nedal mu šanci. Naše odpověď však byla blesková a gól Jiřího Švejkara stál opravdu za to. Krásné obhození a pak přesvědčivé zakončení.

V druhém dějství už to nebyla zdaleka taková podívaná. Oba týmy často chybovaly v rozehrávce a ztrácely jednoduché míče. Dlouho to také vypadalo, že skóre se už do konce utkání nezmění. Vyškov ale opět dokázal potrestat nedůslednost v obraně. Tomáš Hlobil si poradil v souboji hned s triem znojemským obránců a parádním lobem překonal vyběhnutého brankáře Kubejku.

I přes srovnání soupeře jsme mohli ještě strhnout vedení na svoji stranu. Smutným hrdinou závěrečných minut se však stal Jakub Kříž, který spálil své dvě nadějné šance.

Ohlasy

Luděk Zlámal (Znojmo): Ve druhém poločase se na mužstvu už projevila únava, kdy jsme během sedmi dnů sehráli tři utkání. Nicméně i tak jsme měli dost možností strhnout vítězství na naši stranu, fotbalově to ovšem nebyla žádná hitparáda.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies