FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Pozor na Manziu! Varuje před duelem v Sokolově trenér Radim Kučera

Pozor na Manziu! Varuje před duelem v Sokolově trenér Radim Kučera Z n o j m o - V sobotním dopoledni nás čeká v dalekém Sokolově další utkání s velkým nábojem. Střetne se totiž první s druhým a bude to také souboj doposud neporažených týmů. Trenér Radim Kučera tak očekává velikou bitvu a varuje především před sokolovským útočníkem a konžským reprezentantem Bidje Manziou, jenž disponuje v úvodu soutěže skvělou formou a je tahounem Baníku.

 
 
 

Naše utkání v Sokolově bude jedním z magnetů 7. kola FNL. Duel prvního s druhým. Očekáváte velkou bitvu nebo spíše taktický souboj?
Očekávám velkou bitvu, protože jak je zmíněno, hraje první s druhým, už to samo o sobě má v sobě náboj. Dalším atributem je, že ani jedno z mužstev doposud neprohrálo. Sokolov se poslední sezóny vždy pohybuje v horní polovině tabulky. Po šesti kolech je na prvním místě, i to svědčí o tom, že pořád pracuje na zlepšování. Každý rok roste.


7. k. FNL
Sobota
19. Září
10:15 hod.
On-line Twitter

FK BANÍK SOKOLOV

1.SC ZNOJMO FK

Stadion Slovenská Sokolov

Sokolov své dosavadní zápasy zvládal velice dobře i v defenzivě. Jedinou výjimkou byl domácí zápas s Českými Budějovicemi, kdy Baník neudržel vedení 3:1 a byla z toho remíza 3:3...
Viděl jsem z utkání nějaké ukázky a musím říct, že i Budějovice se prezentují výborným fotbalem, takže utkání bylo pro Sokolov určitě těžké. Bylo to pro něj po dobře rozehraném zápase nejspíše velké zklamání, ale každý zápas v lize je náročný a každé utkání přináší něco jiného. V Sokolově očekávám těžký duel, navíc se hraje v 10:15, což je vždy výhoda pro mužstvo, které je na tento čas zvyklé. Doufám, že to pro nás nebude nějaký velký nezvyk, protože na Vyšehradě jsme to zvládli. Byl bych rád, kdybych ze západu Čech odjeli s tím, že neprohrajeme.

Zmínil jste brzký začátek. Je velký problém ve změně zápasové rytmu, když jeden víkend hráči hrají v šest večer a další například dopoledne?
Někteří hráči to mohou zvládat hůře, někteří lépe. Někdo má rád, když má utkání za sebou a nemusí čekat celý den pod tlakem nervozity na zápas. Někomu naopak vyhovují pozdější časy. Musím říct, že hráči by na to měli být zvyklí, už jen z toho hlediska, že míváme nejen v letní a zimní přípravě dvoufázové tréninky, kdy je trénink o půl desáté. Neměl by tam být rozdíl. Samozřejmě je to ale o zvyku, kdy nějaký tým hraje pod osvětlením jinak a ráno také jinak. Je v tom určité specifikum, ovšem nevidím v tom nějaký velký problém.

Kdyby jste měl zmínit jednoho hráče z kádru Sokolova, který je nejnebezpečnější, kdo by to byl? Nebo sází soupeř především na týmovost?
Určitě sází na týmovost. Ale je tam hráč, který nyní hraje výborně a má formu. Stěžejním bodem Sokolova je útočník Manzia. Na něj si musíme dát velký pozor. Kvalita celé hry se odvíjí od útočníka, jak dokáže přidržet míč, jaké má náběhy, jak pracuje pro tým.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies