FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Je pro nás vzpruhou mít fanoušky za zády, děkuje Dan Odehnal

Je pro nás vzpruhou mít fanoušky za zády, děkuje Dan Odehnal V l a š i m - V první půli to pro Dana Odehnala a celou naší obranu vypadalo ve Vlašimi na poklidný zápas. Dostali jsme se do vedení, byli lepším týmem a v podstatě kontrolovali zápas. Ovšem druhý poločas přinesl trochu jiný scénář, Vlašim sešlápla plyna a celá naše jedenáctka se musela ohánět. Dana mrzelo, že jsme nepřidali v první půli více než jeden gól a domácí dokázal v druhém dějství srovnat. Na závěr neopomněl pochválit znojemské fanoušky.

 
 
 

Stejná otázka jako na trenéra Kučeru. Je bod po výborné půli ztrátou?
Do utkání jsme vstoupili skvěle, hned od začátku jsme si vypracovali několik šancí, měli jsme tlak. Vyústila z toho i branka. I poté jsme měli více ze hry. Věděli jsme, že trenér Petržela o přestávce hráče seřve a Vlašim přidá. Říkali jsme si, že přidáme také, ale bohužel se tak nestalo. I proto se hra vyrovnala. Měli jsem i trochu štěstí, možná smůly, záleží z jakého pohledu se to vezme. Můžeme být rádi za bod.

Myslíš, že bylo klíčové, že jsme z první půle nevytěžili více, druhý, třetí gól, který by soupeře znejistěl?
Určitě. Kdybychom z první půle vytěžili více, pomohlo by nám to. Ale hlavní chyba byla v druhé půli. Vlašim přidala a my jsme na to nedokázali zareagovat.

Není to momentálně tak, že se na nás jako na první tým tabulky chce každý vytáhnout a vytáhne ze sebe ještě více energie?
Je to možné, ale nebereme v úvahu to, jestli se na nás soupeř chce vytáhnout více. Na každého soupeře se chystáme stejně svědomitě. Vždy dokážeme soupeře přehrát, i v první půli tomu tak bylo. Kdybychom zůstali u výkonu z první půle, nebyl by problém. Máme kvalitní tým i pohodu.

Ve Vlašimi remíza, někdo by to mohl brát vzhledem k našemu umístění jako ztrátu, ale rozhodně není důvod k nějaké panice?
Určitě ne. Říkali jsme od začátku, že ve Vlašimi nás čeká těžký zápas, ona to není fráze, ono to tak je. Soupeř doma doposud neprohrál i přesto, že měl těžké soupeře. A prohrávat nebude, každý to tady bude mít těžké. Musíme brát body a připravit se na další zápas.

Co říci, k fanouškům? Ti bodovali ve Vlašimi naplno...
Přesně tak. Fanoušci vážili cestu nás do Vlašimi podpořit, bylo je slyšet od začátku do konce. Pro nás je to pochopitelně jedině dobře a velká vzpruha, když je máme za svými zády. Děkujeme.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies