FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Kučera: Opava byla lepší, ale s výhrou jsem samozřejmě spokojený

Trenér Kučera: Opava byla lepší, ale s výhrou jsem samozřejmě spokojený Z n o j m o - V domácím prostředí držíme v aktuálním ročníku Fotbalové národní ligy skvělou sérii povedených výsledků, která pokračovala i proti Opavě. Trenér Radim Kučera byl samozřejmě s výhrou spokojený, ovšem už ne tolik s předvedeným výkonem. Sportovně přiznal, že Opava předvedla dobrý výkon a byla v určitých pasážích lepším týmem.

 
 
 

Trenére jak hodnotíte poslední domácí zápas tohoto roku, bylo to hodně vydřené vítězství?
Nepřevedli jsme dobrý výkon, Opava ano, jak kombinací, tak prací s míčem. Byla lepší. Svoje šance však nevyužila, naopak my jsme do půle dali dva góly, kterými jsme si pomohli. Druhou půli jsme ubránili, bylo tam z naší strany málo aktivity dopředu, hodně moc zkažených přihrávek. Nevím, z čeho to plynulo.

Nyní už je jasné, že přezimujeme na prvním místě, možná i s velice služným náskokem....
Máme klid. Máme osm bodů náskok, uvidíme, jak dopadnou zápasy našich konkurentů. Stále nás ale čeká ještě jeden zápas a chceme ho zvládnout. Utkání s Opavou jsme s odřenýma ušima zvládli, do Karviné pojedeme, abychom tam uspěli.

Poslední zápas tohoto roku nás čeká na půdě soupeře, který se také pohybuje vysoko v tabulce, můžeme tam jet s relativním klidem, což by mohla být výhoda?
I proti Opavě jsme mohli hrát s klidem, měli jsme na prvním místě solidní náskok. Ale ten relativní klid spíše vypadal na kopačkách Opavy. Nevěřím tomu, že by k tomu hráči špatně přistoupili, možná hrála Opava uvolněněji. Možná už naši hráči cítí nějaký tlak, když vidí, jak se vyvíjí situace v tabulce. Ale ještě není nic vyhlášeno, jak skončí podzim, tak si to teprve zhodnotíme.

Hned v úvodu jste zmiňoval, že výkon nebyl ideální, ale s výhrou určitě panuje spokojenost?
Samozřejmě, bral bych i výhru 1:0 v 93. minutě. Momentálně jsme na vítězné vlně, která se nás drží a to je výborné. Přiklání se k nám i štěstí, já jen doufám, že ho nebudeme pokoušet a neurazíme ho a poslední zápas podzimu zvládneme.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies