FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Základní skupinu Tipsport ligy zakončíme proti Frýdku-Místku

Základní skupinu Tipsport ligy zakončíme proti Frýdku-Místku Z n o j m o - Ve středu zakončíme učinkování v základní skupině D letošního ročníku Tipsport ligy. Naším soupeřem bude Frýdek-Místkem, který má na svém kontě z předchozích dvou utkání jeden bod, my jsme zatím do tabulky žádný nepřidali. V Olomouci budeme také bojovat o první výhru v zimní přípravě. Utkání startuje v 11:00.

 
 
 

Frýdek-Místek bychom si nemuseli ani příliš představovat, je totiž jedním z našich soupeřů v aktuální sezóně Fotbalové národní lize. Na podzim jsme se tedy již střetli. Ve Frýdku jsme zvítězili 2:0. Lipina má v lize opačné starosti než náš tým. Na jaře bude bojovat o záchranu. Po patnácti kolech má na svém kontě dvanáct bodů a je třináctý. Na patnáctý Varnsdorf má náskok pouhého bodu, mají však utkání k dobru.


TIPSPORT LIGA
Středa
20. ledna
11:00 hod.
On-line Twitter

MFK FRÝDEK-MÍSTEK

1.SC ZNOJMO FK

ANDRŮV SPORTOVNÍ AREÁL - OLOMOUC

Náš středeční soupeř má za sebou v Tipsport lize také dvě utkání. S Baníkem vybojoval cennou remízu 3:3, v dalším utkání ale podlehl Sigmě Olomouc 0:3. I Frýdek testuje v přípravném zimním období několik nových hráčů - obránce Oldřich Byrtuse, Petra Zavadila, záložníky Richarda Kačala, Michala Skwarczeka a útočníky Petr Hoška a Dominika Veselého.

Tipsport liga skupina D
Pořadí Zápasy VýhryRemízyProhryBodySkóre
Sigma Olomouc33009 6:4
Baník Ostrava31114 9:3
MFK Frýdek-Místek20111 3:6
1.SC Znojmo FK20020 2:7
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies