FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Zimní penaltové prokletí? V sezóně stoprocentní, v přípravě se nedaří

Zimní penaltové prokletí? V sezóně stoprocentní, v přípravě se nedaří Z n o j m o - Prokletí? I tak by se možná daly nazvat neúspěchy v proměňovaní pokutových kopů v zimní přípravě. V souhrnu s loňskou zimou jsem zahrávali sedm pokutových kopů a pouhý jeden proměnili, a to ještě na druhý pokus. V mistrovské sezóně se nám však penalty daří, na podzim jsme měli výhodu tří penalt a všechny jsme proměnili. Zima na nás má nejspíše nějaký záhadný vliv, ale jak se říká, lepší je vybrat si smůlu v přípravě ne v ostré sezóně.

 
 
 

Poněkud raritní situace nastala v součtu s loňskou zimní přípravou. Sedm pokutových kopů a jen jeden proměněný, přičemž až na druhý pokus. V přípravě nám penaltový puntík zkrátka nepřináší štěstí, přičemž se nedá o všech penaltách říct, že jsou špatné zahrané. „Kopl jsem míč dobře k tyči, ale gólman jej chytl,“ uvedl pro Znojemský deník Libor Žondra, který si vylámal zuby na gólmanovi v utkání proti Prostějovu. „Kopeme penalty fakt špatně, přitom v sezoně nám padalo všechno,“ konstatoval kontrast.

POKUTOVÉ KOPY V ZIMNÍCH PŘÍPRAVÁCH 2015 a 2016
JAROSLAV SVOZIL x (2015) Neproměněná / Vyškov - Znojmo 1:3
TOMÁŠ OKLEŠTĚK x (2015) Neproměněná / Břeclav - Znojmo 0:5
MATÚŠ LACKO x (2015) Neproměněná / Břeclav - Znojmo 0:5
STIJEPO NJIRE x (2016) Neproměněná / Znojmo - Ružomberok 2:4
ROSTISLAV ŠAMÁNEK (2016) Proměněná z dorážky / Znojmo - Ružomberok 2:4
LIBOR ŽONDRA x (2016) Neproměněná / Prostějov - Znojmo 2:6
STIJEPO NJIRE x (2016) Neproměněná / Karviná - Znojmo 2:1
POKUTOVÉ KOPY FNL PODZIM 2015
STIJEPO NJIRE Proměněná / Znojmo - Třinec 5:2
STIJEPO NJIRE Proměněná / Znojmo - Sigma Olomouc B 3:0
RADIM NEPOŽITEK Proměněná / Znojmo - Sigma Olomouc B 3:0

Stijepo Njire platí v týmu za penaltového specialistu, v minulém roce zahrával sedm pokutových kopů a všechny suverénně proměnil, o čemž vypovídá i tabulka níže. V zimní přípravě se mu však nedaří a brankářům se již dvakrát povedlo prolomit jeho kouzlo.

STIJEPO NJIRE A POKUTOVÉ KOPY 2015
Juniorská liga (jaro 2015) Proměněná / Znojmo - Slovácko 5:0
Juniorská liga (jaro 2015) Proměněná / Znojmo - Hradec Králové 4:2
Juniorská liga (jaro 2015) Proměněná / Znojmo - Dukla Praha 3:4
FNL (podzim 2015) Proměněná / Znojmo - Třinec 5:2
FNL (podzim 2015) Proměněná / Znojmo - Sigma Olomouc B 3:0
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies