FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

1.SC už kope na dřeň, hráči a realizační tým se zapsali do registru dárců kostní dřeně

1.SC už kope na dřeň, hráči a realizační tým se zapsali do registru dárců kostní dřeně Z n o j m o - Hematologicko-transfuzní oddělení Znojemské nemocnice se ve čtvrtek 25. února zabarvilo do modrobílé. Hráči a realizační tým 1.SC Znojmo se zapsali do registru dárců kostní dřeně ve snaze pomoci devatenáctiletému Dennisu Urcovi, ale nejen jemu. Mnoho lidí potřebuje nutně transplantaci kostní dřeně, což je jejich jedinou nadějí na záchranu života. Věříme, že jsme alespoň malým dílem přispěli k tomu, abychom někomu dali naději.

 
 
 

Do registru dárců kostní dřeně se v rámci projektů Znojemsko na dřeň a Kopeme za Dennise připojili hráči A-týmu, ale také realizační tým včetně trenérů. Za přítomnosti kamer České televize prošli na Hematologicko-transfuzním oddělení Znojemské nemocnice jednoduchým procesem. Zájemci opravdu nemusí mít z ničeho strach, proto neváhejte a přidejte se k nám. Přímo na místě se zapojila do naší výzvy i redaktorka a kameraman České televize, za což jim patří poklona.

Nezůstalo však jen u pomoci v podobě zápisu do registru, Rosťa Šamánek předal za kabinu A-týmu paní Ivetě Hlobilové ze Znojemska na dřeň finanční dar 9000 kč. Projektu se budeme nadále aktivně věnovat, již v dubnu připravujeme další část kampaně v rámci domácího utkání se Sokolovem.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies