FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Kategorie U16 a U17 změřily v přípravě síly s Bohunicemi, úspěšnost byla poloviční

Kategorie U16 a U17 změřily v přípravě síly s Bohunicemi, úspěšnost byla poloviční Z n o j m o - O víkendu pokračovala příprava i našim mladším dorostencům. Oba týmy zajížděly do Bohunic a vracely se s rozdílnými úspěchy. Sedmnáctce se proti staršímu dorostu Bohunic příliš nedařilo, naopak šestnáctka nedala svému soupeři žádnou šanci a porazila ho jednoznačně 5:0.

 
 
 

Tatran Bohunice (starší dorost) - 1.SC Znojmo U17 5:2

Branky Znojma: V. Čech, V. Švarc

Sestava Znojma: Koukal - Novotný, Křivánek, Škarka, Hambálek - T. Procházka I., Moravec, V. Švarc, Koch - V. Čech, T. Procházka II.

Trenér Znojma Jiří Kotlán: Třetí přípravné utkání se hrálo na umělce s bohunickým starším dorostem. Domácí nastoupili o devíti hráčích, ale vůbec to nebylo znát. Naopak, hra se odehrávala na naší polovině a nemohli jsme se dostat do tempa. Kupili jsme jednu individuální chybu za druhou. Toho domácí dokázali využít a po chybě v rozehrávce jsme prohrávali 1:0. Po jednom z mála vydařeném rychlém protiútoku se v koncovce prosadil Čech a bylo 1:1. Druhý poločas již 11 proti 11 jsme začali lépe a Švarc také využil špatnou rozehru domácích a prostřelil brankaře a poslal nás do vedení. Místo toho, abychom začali diktovat tempo hry, tak opět po individuálních chybách domácí srovnali a začali nám ukazovat sílu v osobních soubojích. Hra nás natolik rozhodila, že hráči od této chvíle přestali plnit pokyny trenérů a skóre začalo narůstat. Nakonec se zastavilo na 5:2. Bohužel se po jednom nezaviněném souboji zranil střelec první branky (také oslavenec 17 let) Vladimír Čech. Prvotní diagnóza-utržený křížový vaz. Po Illkovi, dvojčaty Waldovými, je to již čtvrtý dlouhodobě nemocný hráč. Další oslavencem byl Vojta Hambálek (17let). Rozhodně nás oproti minulému týdnu hra nenadchla. Jediné co jsme dokázali, tak byly neadekvátní reakce na hru domácích.

Tatran Bohunice U16 - 1.SC Znojmo U16 0:5

Branky Znojma: 2x Stupár, Táborský, Němček, Merhaut

Sestava Znojma: P. Čech - Sivera, Pacula, Bohdálek, Stupár, Táborský, Péč, Veselý, Kaššai, Němček, Merhaut
Do hry zasáhli: Najnar, Sysel, Kochan

Trenér Znojma Tibor Duda: Dnešní zápas jsme zvládli daleko lépe než minulý týden proti Spartě Brno,byli jsme lepší v pohybu,nasazení a nakonec jsme se prosadili i střelecky. S výsledkem i výkonem jsem byl celkem spokojen i když je dále na čem neustále pracovat.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies