FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Znojemský městský pivovar se stává oficiálním partnerem klubu!

Znojemský městský pivovar se stává oficiálním partnerem klubu! Z n o j m o - Znojemské pivo a znojemský fotbal, to je spojení, které chutná! Pivo a fotbal zkrátka patří k sobě a ve Znojmě to platí dvojnásob. Jsme rádi, že můžeme přivítat mezi partnery 1.SC Znojmo FK Znojemský městský pivovar. Počínaje pátečním utkání s Ústí nad Labem se načne, věříme, že úspěšná spolupráce nejen pro klub, ale především také pro fanoušky. Ti si budou moci na domácích fotbalových utkáních vychutnat opravdu Znojemské pivo v plné parádě.

 
 
 
ZNOJEMSKÝ PIVOVAR

Historie vaření piva ve Znojmě sahá do 14. století, kdy můžeme nalézt první zmínky o právu várečném. Pivo se zde vařilo po staletí do roku 2009, kdy byla produkce v místním pivovaru ukončena. Znojemský pivovar pod vedením pana Miroslava Harašty navazuje na bohatou a dlouhou historii vaření piva ve Znojmě. 17. listopad 2015 byl dnem, kdy se opět narodil Znojemský městský pivovar. Znojemské pivo tak opět hrdě náleží k městu Znojmu.

WEB: www.pivovarznojmo.cz
FACEBOOK: Znojemské pivo

Již návštěvníci pátečního domácího utkání s Ústí nad Labem si budou moci vychutnat skvělé Znojemské pivo. Znojemské Pivo 12° se bude točit v rámci nového partnerství s klubem za jedinečnou cenu 25 Kč.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies