FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U19 v přípravě porazila A-tým FK Znojmo a ovládla znojemské derby

U19 v přípravě porazila A-tým FK Znojmo a ovládla znojemské derby Z n o j m o - Devatenáctka zatím úspěšně kráčí přípravou, za čtyř utkání jednou remizovala a třikrát si připsala výhru. Tu poslední si připsali starší dorostenci v pikantním znojemském derby proti A-týmu FK Znojmo, přičemž výhru vybojovali v poslední čtvrthodině. Završili tak také úspěšně týdenní soustředění v Jevišovicích.

 
 
 

FK ZNOJMO (A-TÝM) - 1.SC ZNOJMO U19 1:3 (1:1)

Branky 1.SC Znojmo: 32. Dúcký (pen.), 77. Landšperský (Fukal), 83. Wascher (Fukal)

Sestava 1.SC Znojmo: Šurkala - Garčic, Tofl, Z. Hříbek, Šmíd - Švejda, Procházka, Fessl - J. Kříž, Wascher, Dúcký
Do hry zasáhli: Pelán, Fukal, Landšperský, Franc, Kubejka

Starší dorost využil jarních prázdnin k absolvování týdenního soustředění v Jevišovicích. V jeho závěru pak sehráli svěřenci trenéra Luďka Zlámala přípravné utkání s A-týmem FK Znojmo, které trénuje všem fanouškům jistě dobře známý Michal Sobota. Soupeř se také jako první dostal do vedení, proti přesné hlavičce neměl Šurkala nárok a od 13. minuty jsme museli dotahovat. Ovšem ještě do přestávky jsme stačili srovnat zásluhou proměněného pokutového kopu Adama Dúckého.

Dobrý výkon v utkání jsme korunovali v poslední čtvrthodině, kdy nás nejprve poslal do vedení Jan Landšperský a svojí střeleckou normu si splnil i Radim Wascher. Na oba góly asistoval kapitán Jarda Fukal. Na devatenáctku čeká tuto sobotu poslední přípravné utkání s Moravským Krumlovem, pak už se načne Moravskoslezská dorostenecká liga.

Trenér 1.SC Znojmo Luděk Zlámal: Zatím naše nejpovedenější utkání v přípravě, nejenom co se týče výsledku, ale i podařenými úseky hry. A diváci viděli i pěkné gólové momenty.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies