FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Netradičně v úterý, v Třinci nás čeká první venkovní zápas jara

Netradičně v úterý, v Třinci nás čeká první venkovní zápas jara Z n o j m o - Poprvé na jaře nás soukolí Fotbalové národní ligy zavede na půdu soupeře. V sobotu dopoledne se v rámci 18. kola střetneme s jedenáctým Třincem. Na toto utkání jsme si ale museli chvíli počkat. Utkání v původním termínu se muselo odložit kvůli nezpůsobilému terénu a odehraje se tak netradičně v úterý. Výkop je naplánován na 15:00.

 
 
 

Třinec nezačal sezónu vůbec špatně, o čemž svědčí výprask, který v prvním utkání sezóny nadělil Sigmě Olomouc B (5:1). Vypadalo to, že by mohli Slezané čeřit vody, ovšem nestalo se tak. Po sedmé kole měli ještě Třinečtí solidní bilanci tří výher, dvou remíz a dvou proher. Pak však přišla série osmi utkání bez vítězství, která skončilo o uplynulém víkendu důležitou výhrou na hřišti Vyšehradu.


18. k. FNL
Sobota
12. března
10:15 hod.
On-line Twitter

FK FOTBAL TŘINEC

1.SC ZNOJMO FK

Stadion Rudolfa Labaje

Zmíněná nepříznivá série stála na podzim místo trenéra Radima Nečase a na jeho místo usedl sám předseda představenstva klubu a bývalý skvělý hráč Karel Kula. Ten vyslovil přání, aby se jeho svěřenci poprali o konečné osmé místo v tabulce. Na to však momentálně Třinec ztrácí z jedenácté pozice pět bodů. Naopak to má blíže k pozicím sestupu, na poslední Vyšehrad drží tři body náskoku, ovšem má utkání k dobru.

V zimě prodělal kádr Třince poměrně dost změn. Kariéru ukončil Benjamin Vomáčka a skončilo několik hráčů, kteří byli v Třinci na hostování - Knötig, Černý, Mozol atd. V kolonce příchodů však najdeme zajímavá jména. Nejlepšího střelce Juniorské ligy Marka Szotkowského z Baníku Ostrava nebo liberecké duo Douglas, Janošík. Třinecký dres na jaře také obléká bývalý znojemský stoper Muamer Avdić.

Podzimní vzájemný zápas

Změny v kádru Třince

PŘÍCHODY: Jiří Adamuška (Zlín), Muamer Avdič (Zbrojovka), Pavel Rohel (Vítkovice konec hostování), Motyčka (hostování), Benetka (Čížová), Douglas (hostování Liberec), Janošík (Liberec), Szotkowski (Baník Ostrava hostování)

ODCHODY: Václav Bruk, Benjamin Vomáčka (oba konec kariéry), Lukáš Brych (hostování Táborsko), Daniel Černý (konec hostování Plzeň), Tomá Knötig (konec hostování Karviná), Václav Mozol (konec hostování Teplice), Peter Šenk (konec hostování Senica), Václav Tomeček (konec smlouvy)

Trenéři před zápasem

KAREL KULA (TŘINEC): Jednoduché to určitě nebude, ale ono se lépe regeneruje, když máte za sebou vyhraný zápas. Hráči mají úplně jinou náladu, rychleji se do toho dostanou a budou se snažit výkon s Vyšehradem proti Znojmu zopakovat. Navíc budeme hrát doma, nejen před fanoušky, kteří nám tady v Praze vytvořili výbornou kulisu (zdroj: fotbaltrinec.cz)

RADIM KUČERA (ZNOJMA): Myslím si, že taková přestřelka jako na podzim to nebude. Počítám, že tento zápas bude úplně jiný a může rozhodnout jeden gól. Uvidíme, jaký bude terén. Jedním z důležitých faktorů bude i bojovnost. Třinec hraje o záchranu, doma je nepříjemný. Hráči jsou zvyklí na brzký výkop utkání v 10:15. Potřebují body jako sůl, my také, věřím, že utkání zvládneme jako na podzim. Mohlo by se nám ale vymstít, kdybychom museli zápas znovu otáčet. V třineckém domácím prostředí by to bylo hodně těžké.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies