FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Jsem rád, že se mi kádr dává postupně do kupy, říká před Hradcem Králové trenér Kučera

Jsem rád, že se mi kádr dává postupně do kupy, říká před Hradcem Králové trenér Kučera Z n o j m o - Šlágr 20. kola Fotbalové národní ligy? Jednoznačně souboj Hradce Králové a Znojma. Náš tým se představí nejen na půdě velkého konkurenta v boji o postup, ale také před televizními kamerami. Trenér Radim Kučera dobře ví, že jeho svěřence čeká ještě obtížnější bitva než v úterý v dohrávce s Třincem.

 
 
 

Trenére s čím v neděli do Hradce, byl byste i vzhledem k vzájemných utkáním spokojený s bodem?
Samozřejmě kalkulovat můžeme i se vzájemným zápasem. Co se tyče spokojenosti s body, vždy to závisí na vývoji utkání. Může to skončit remízou po nějakém vývoji, kdy Hradec může být lepší nebo my můžeme být lepší. A pak to podle té situace vyhodnotíme, zda by nás bod mrzel nebo bychom za něj byli rádi. Ale beru to tak, že když nedostaneme gól, nemůžeme prohrát. Když si odvezeme bod, budeme mít zmíněné vzájemné zápasy k dobru a vezmeme domácím plusové body z domácího prostředí.


20. k. FNL
Neděle
27. Března
17:00 ČT Sport
On-line Twitter

FC HRADEC KRÁLOVÉ

1.SC ZNOJMO FK

VŠESPORTOVNÍ STADION MALŠOVICE

V Třinci jsme museli bojovat i s těžkým terénem, nyní už by to s lepšícím se počasím mělo být jen a jen příznivější?
Jsem rád, že se blíží lepší klimatické podmínky, to pravé jaro a těžké terény budou ubývat. Těší mě také, že se mi dává tým zdravotně do kupy. Měli bychom mít kompletní kádr.

Situace v tabulce, zvlášť kolem druhého místo, je s každým kolem dramatické. Sledujete i ostatní soupeře, jak si vedou? Kalkulujete s tím?
Neříkám, že vyloženě sledujeme naše hlavní soupeře v boji o postup, ale je třeba očkem mrknout na to, jak na tom jsou a držet si nějaký odstup, abychom nehráli pod tlakem. Je třeba sbírat bod po bodu.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies