FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Chceme se omluvit fanouškům a ukázat, že fotbal hrát umíme, říká před Sokolovem trenér Kučera

Chceme se omluvit fanouškům a ukázat, že fotbal hrát umíme, říká před Sokolovem trenér Kučera Z n o j m o - Velmi trpká byla nedělní prohra v Hradci pro hráče a také trenéra Radima Kučera. Ten si marně lámal hlavu, proč lídr tabulky v druhé půli fatálně selhal. V sobotu nás však čeká domácí zápas se Sokolovem a cíl znojemského kouče je jasný, připravit hráče tak, aby důležitý boj s čtvrtým týmem tabulky zvládli.

 
 
 

Začnu otázkou, jaká je aktuálně nálada po nedělní prohře v Hradci Králové, v tréninku atd.?
V pondělí na Velikonoce jsme si zápas zhodnotili, různé věci jsme si vyříkali. V úterý hráči dostali volno, aby přišli na jiné myšlenky a hodili to za hlavu. Od středy se plně soustředíme na Sokolov. Kluci ví, o co hrajeme, je třeba předvést po celých devadesát minut konstantní, dobrý výkon.


21.k FNL
Sobota
2. Dubna
13:30
Facebook Twitter

1.SC ZNOJMO FK

BANÍK SOKOLOV

STADION HORNÍ PARK

Dostali jsme se prohrou v Hradci a nepovedenou druhou půlí pod tlak? Fanoušci budou proti Sokolovu jistě očekávat úplně jiný průběhu utkání...
Je pravda, že špatným druhým poločasem a prohrou v Hradci jsme se dostali pod tlak. Chápu, že fanoušky prohra a výkon mrzí, ale věřím, že nám stále drží pěsti a chtějí abychom to dotáhli do úspěšného konce. Chceme to i my, realizační tým, hráči. Věřím, že výpadek z Hradce se Sokolovem napravíme, bude to samozřejmě těžké....Bylo jasné, že nebudeme stále jen úspěšní a pořád vyhrávat, na každého někdy dosedne výpadek. Doufám, že je to krátkodobé. Sobotní domácí utkání je i od toho, abychom se omluvili našim fanouškům i fanouškům u televize a ukázali se v dobrém světle, tak jako v první půli v Hradci Králové.

Prakticky půlsezónu jsme zvyklí, že domácí zápasy hrajeme v pátek večer, mámě nějaký cyklus. Je nyní čas výkopu v sobotu ve 13:30 problém?
Ono se nám to rozbilo celé už tím, že se odložil zápas s Třincem. Ale takový je fotbal, vždy mohou nastat změny. Musíme se tomu přizpůsobit. Ani to nebudu brát jako nějakou výmluvu, že hrajeme o půl druhé, jsme tu od toho, abychom se na to nachystali.

TRENÉR KUČERA K DÁRCOVSTVÍ KOSTNÍ DŘENĚ

Budou po prohře v Hradci směrem k utkání se Sokolovem nějaké změny v základní sestavě?
Prohrálo se, k dispozici mám kompletní kádr. Změny mohou nastat, nemusí nastat, do začátku utkání mám stále hodně času. Může se někdo zranit, onemocnět. Něco v hlavě mám, ale nechám si to pro sebe.

Na závěr pojďme k soupeři, co říci k ještě donedávna neporazitelnému Sokolovu?
Nepříjemný soupeř, jak jde vidět i těžko k poražení, protože prohrál jen jednou, remízový král. Budou určitě nepříjemní. Mužstvo, které je dobře poskládané. Ví o našich kvalitách, my zase o jeho. Poslední dva zápasy se jim nepovedlo zvládnout. Poprvé v sezóně prohráli, ve Frýdku-Místku, pak remizovali doma s Vyšehradem. Pro Sokolov jsou to ztráty, protože hrál s týmy ze spodku tabulky. Uvidíme, v jakém přijedou stavu. My máme v domácím prostředí nějakou kvalitu a jak jsem již zmiňoval, chceme se i omluvit našim fanouškům a ukázat v televizi, že fotbal hrát umíme a chceme se porvat o postup první ligy. Dokázat, že výpadek v Hradce byl doopravdy náhodný.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies