FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Do Znojma má namířeno útočník Martin Fenin!

Do Znojma má namířeno útočník Martin Fenin! Z n o j m o - Boj o postup do Synot ligy bude ještě pořádně tuhý a dramatický. V bitvě o kýžený postup mezi prvoligovou elitu nám bude pomáhat i kdysi velký talent české kopané a útočník s bundesligovými zkušenostmi Martin Fenin. Jak si jistě pamatujete, Martin měl zamířit do Znojma už v sezóně 2013/14, kdy jsme válčili v první lize a o forwarda měl zájem tehdejší znojemský trenér Leoš Kalvoda.

 
 
 

Naposled působil bývalý český reprezentant Martin Fenin v německém Chemnitzu, přičemž využíval v nedávné době možnosti trénovat s našim rivalem v boji o postup - Ústím nad Labe. Prsty v jeho příchodu do Znojma mají podle nepotvrzených zpráv jeho spoluhráči ze stříbrného MS do 20 let v Kanadě z roku 2007 Tomášové Cihlář a Okleštěk, kteří apelovali na trenéra Kučeru. Nastoupit by Fenin mohl už v sobotu v utkání proti Sokolovu, v závislosti na rychlosti vyřízení administrativních záležitostí.

MARTIN FENIN

Rodák z Chebu je odchovancem FK Teplice, kde také poprvé nakoukl do velkého fotbalu. Jeho raketový vzestup zapříčinilo úspěšné Mistrovství světa do 20 let v Kanadě, kde český tým získal stříbrné medaili. Nedlouho poté následoval přestup do Eintrachtu Frankfurt. Zde se však přes výborný začátek Martinovi přestalo dařit a o nastartování kariéry se postupně pokusil v Cottbusu, Slávii, či znovu v Teplicích.

Těm, kteří se nechali nachytat na náš Apríl, se omlouváme, tak zase za rok :)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies