FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

První den přípravy pět nových hráčů na zkoušku, nejzkušenějším brankář Maťašovský

První den přípravy pět nových hráčů na zkoušku, nejzkušenějším brankář Maťašovský Z n o j m o - První den přípravy se trenéru Kučerovi hlásilo také pět nových hráčů na zkoušku. Hned trio se rekrutovalo z třetiligového Vyškova. Nejzkušenějším borcem z celé pětice je však sedmadvacetiletý slovenský brankář Andrej Maťašovský, který má zkušenosti s nejvyšší slovenskou fotbalovou soutěží. Jak se bude hráčům dařit ukáží následující dny.

 
 
 
HRÁČI NA ZKOUŠKU

ANDREJ MAŤAŠOVSKÝ je stejně jako bývalý brankář 1.SC Luboš Ilizi rodákem z Nitry. S fotbalem začínal právě v tomto slovenském městě. V dospělé kategorii prošel několika kluby. Největší stopu zanechal v Dubnici a především v Podbrezové, za níž si v sezóně 2014/15 připsal debut v ve slovenské nejvyšší fotbalové soutěži. V uplynulé sezóně hájil bránu druholigové Bánské Bystrice. Ani Česko však pro něj není neznámou, v roce 2009 se mihl v Třinci. (BRANKÁŘ, 27 LET)

DOMINIK URBANČOK začínal s fotbalem v Drnovicích. Poté přešel do Vyškova, kde působí doteď. Fanoušek Porta a Realu Madrid pomohl Vyškovu v uplynulém ročníku k šestému místu hned dvanácti góly. (ZÁLOŽNÍK / ÚTOČNÍK, 21 LET)

MICHAL HOLUB pochází z věhlasné líhně talentovaných fotbalistů - Sigmy Olomouc, tam se však dostal až po působení v Jevíčku a také Moravské Třebové. Právě výkony v Sigmě mu vynesli start na ME do 17 let v roce 2011. Postupně prošel olomouckou junioroua a následně i béčkem. Poté jeho kroky zamířily do třetiligového Vyškova, kde odehrál i minulou sezónu. (ZÁLOŽNÍK, 22 LET)

MICHAL JEŘÁBEK v roce 2013 jej z dorostu zařadil do A-týmu Vyškova trenér Machálek a talentovaný mladík svoji příležitost chytil. Jedenadvacetiletý záložník patřil mezi stabilní členy vyškovské základní sestavy v MSFL. V minulé sezóně vstřelil za tento klub 2 góly. (ZÁLOŽNÍK, 21 LET)

DAVID MACHALÍK začínal s fotbalem v Uherském Brodu odkud přešel do Slovácka. Zde prošel mládežnickými kategoriemi prozatím do B týmu, v jeho dresu také debutoval v roce 2015 v MSFL. V minulé sezóně odehrál 18 utkání. (ZÁLOŽNÍK, 19 LET)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies