FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Chystáme se na Gliwice, do přípravy se zapojil Jan Javůrek

Chystáme se na Gliwice, do přípravy se zapojil Jan Javůrek Z n o j m o - Svěřenci trenéra Radima Kučery pokračují v intenzivní přípravě na nadcházející ročník Fotbalové národní ligy. Úvodní týden společné přípravy zakončí přípravným utkáním proti polským Gliwicím. Ve znojemském dresu nastoupí v páteční večer i Jan Javůrek, který se zapojil do přípravy s naším týmem.

 
 
 

Po středečním utkání s Českými Budějovicemi tým pokračoval ve čtvrtek dvoufázově. Ráno trénink na tartanu, odpoledne pak hřiště v Dyjákovicích. Ještě před pátečním utkáním s Gliwicemi jsme absolvovali lehčí dopolední trénink v Šatově. Do přípravy se nově zapojil sedmaadvacetiletý obránce, či záložník Jan Javůrek a také mladý hráč Karim Yilmaz, který je ještě v dorosteneckém věku. V kádru už naopak není mladý obránce Tomáš Bělíček.

JAN JAVŮREK

Rodák z Ústí nad Orlicí začínal s fotbalem právě zde. Odtud zamířil do Sigmy Olomouc, z ní se propracoval až do mládežnické reprezentace ČR do 17 let. V sezóně 2011/12 působil v Pardubicích, za které odehrál šestnáct zápasu. V minulé sezóně pak přestoupil z Olomouce do Hradce Králové. (ZÁLOŽNÍK, OBRÁNCE, 27 LET)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies