FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

S takovým výkonem bychom odjížděli z Vlašimi jak zpráskání psi, zlobil se po vyřazení z poháru trenér Kučera

S takovým výkonem bychom odjížděli z Vlašimi jak zpráskání psi, zlobil se po vyřazení z poháru trenér Kučera H u l í n - V pohárovém duelu 2. kola MOL Cupu mu jeho svěřenci připravili nepříjemné překvapení, ani zdaleka totiž nenavázali na nedělní remízový zápas s Baníkem Ostrava. Nebylo tak divu, že byl trenér Radim Kučera po prohře 1:2 s Hulínem pořádně naštvaný, což je z jeho odpovědí v rozhovoru patrné. Už v sobotu navíc čeká náš tým ligové utkání ve Vlašimi.

 
 
 

Trenére, zasloužený postup Hulína...
Samozřejmě. Domácí nás předčili v bojovnosti, ve vyhraných soubojích, v zarputilosti. A hlavně v jednoduchosti, ve zpracování a přihrávkách. Měli jsme neuvěřitelné množství nevynucených ztrát. Nechápu, když někteří hráči dostanou šanci, mají se rvát o základní sestavu a nepředvedou nic. Ale i hráči, kteří v neděli předvedli nějaký výkon, toho ukázali málo. Takhle se MOL Cup nehraje. Hráči mají profesionální smlouvy, jsou to profíci a mají k utkání přistoupit se vším všudy. Nebudou uhýbat z osobních soubojů, nebudou z nich mít strach, budou dominovat v technice, ve zpracování a přihrávce. To bylo naopak. Nebyl vidět rozdíl mezi druhou a třetí ligou.

Hulínu jsme góly v podstatě nabídli na zlatém podnose...
Přesně tak, taková klasika. Jednoduché chyby, kdy apeluji na hráče, aby se jich vyvarovali. Otázkou je, proč to hráč udělá, jestli je to nekoncentrovanost. Na tréninku na ně tlačím, aby se soustředili na jednoduché přihrávkové tréninkové cvičení. Aby nehráli šajtle a odrazili se od toho, aby to uhráli normálně. Ztrát bylo opravdu hodně, jsem z toho hodně rozpačitý a naštvaný.

Vy jste si na velké množství ztrát stěžoval už v utkání s Baníkem, co tedy směrem k sobotnímu utkání s Vlašimí?
V domácím utkání s Baníkem jsme sami sebe dostali pod tlak, kdy jsme pětadvacet minut neuhráli žádný míč. Baník dominoval a utahal nás k tomu, že jsme měli hodně ztrát. Co směrem k Vlašimi...Otázka je, co se hráčům honí v hlavě, jestli k přihrávce potřebují, aby měli více času, tak ho nenajdou. Musí rychleji pracovat na míči a vymyslet rychle řešení, aby nehráli na obsazené hráče. Výkon proti Hulínu nebyl hodný toho, abychom postoupili, což si samozřejmě rozebereme. Věřím, tomu, že to nebude mít vliv na sobotní zápas s Vlašimí. Musím ale říct, že jsem byl víc spokojený v přípravě, kdy jsme nějakou hru předváděli. Proti Hulínu z toho nebylo vidět nic.

Nebyl problém i v tom přepnout z nedělního vyprodaného ligového utkání před skvělou atmosférou na pohár s třetiligovým soupeřem?
Hráč musí mít motivaci pokaždé. Šanci dostali noví hráči. Ti co hráli v neděli, a ve středu znovu, hrají stále o to, aby byli v základní sestavě. Nikdo nemá jasné místo. Možná si hráči myslí, že to tak je. Hrál se důležitý zápas a chtěli jsme postoupit dál, ovšem pokud si myslí, že to s takovým přístupem půjde samo, tak je těžké se dostat i přes takového soupeře.

Vyvodíte z výkonu proti Hulínu nějaké důsledky směrem k hráčům?
Už jsem byl naštvaný o poločase. Vyhodnotím si to, čas do soboty je sice krátký, ale tohle si musíme pořádně rozebrat. Takový výkon není normální. S takovým výkonem bychom jeli z Vlašimi jako zpráskaní psi. Každý hráč si dělá cestičku i tím, jaký předvedl výkon, od toho se třeba bude i odvíjet sestava na sobotní zápas.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies