FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Opava je pro mě černým koněm Fotbalové národní ligy, říká trenér Radim Kučera

Opava je pro mě černým koněm Fotbalové národní ligy, říká trenér Radim Kučera Z n o j m o - Po Baníku čeká na náš tým v domácím prostředí další slezský soupeř. Na jih Moravy dorazí ve formě hrající Opava. Trenér Radim Kučera považuje našeho pátečního soupeře za černého koně letošní sezóny Fotbalové národní ligy. I z tohoto tvrzení je tak patrné, že nás nečeká procházka růžovou zahradou.

 
 
 

Trenére, těšíte se na zápas s Opavou i z pozice toho, že jste zde dříve působil jako asistent trenéra?
Těším se, i když vím, že nás nečeká nic jednoduchého. Řadu hráčů znám, jak už bylo zmíněno, ze svého působení v Opavě jako asistent trenéra.


3. k. FNL
Pátek
19. srpna
18:30 hod.
On-line Twitter

1.SC ZNOJMO

SFC OPAVA

STADION HORNÍ PARK

Opava má po dvou kolech čtyři body stejně jako my a vypadá to, že má skvělou formu...
Opava si vedla velice dobře v přípravě a povedl se jí i vstup do sezóny. Bude to velice nepříjemný soupeř. Pro mě je černým koněm Fotbalové národní ligy. I v této sezóně se mohou spolehnout na velkou osobnost ligy Zdeňka Pospěcha, v útoku posílili o nepříjemného Smolu z Ústí nad Labem.

Soupeř nastřílel v posledním utkání čtyři góly, my pět. To by mohlo slibovat pro diváka atraktivní podívanou?
Bude to zajímavý souboj. Mohla by být atmosféra jako proti Baníku. Určitě přijedou fandové Opavy, věřím, že nás přijde podpořit i hodně našich fanoušků. Kdyby by byla návštěva 2000, bylo by to perfektní.

Promění se nějakým způsobem základní sestava od minulého utkání s Vlašimí, které jsme zvládli velice dobře?
Říkává se, že vítězná sestava se nemění, hráči předvedli ve Vlašimi dobré výkony. Ale...Jak jsem zmiňoval po sobotním utkání, jsem rád, že je v týmu konkurence. Dává to směrem k základní sestavě více možností.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies