FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Radim Kučera: Že neudělil sudí opavskému brankáři červenou? Do hlavy mu nevidím

Trenér Radim Kučera: Že neudělil sudí opavskému brankáři červenou? Do hlavy mu nevidím Z n o j m o - V minulé sezóně slavil se svými svěřenci proti Opavě dvakrát výhru, další vzájemné utkání mu ale připravilo velmi hořkou pilulku. Trenér Radim Kučera hodnotil porážku 0:3 a také moment z první půle, který byl dost možná stěžejní pro celé utkání. Faul brankáře Fendricha na unikajícího Davida Ledeckého a následná žlutá karta.

 
 
 

Trenére, když se někdo podívá na konečný výsledek s Opavou 0:3, řekne si, že to bylo hodně jednoznačné. Dosti to ale zavádí...
Výsledek je krutý, myslím si, že neodpovídal dění na hřišti. Je to samozřejmě velké zklamání. Neproměnili jsme hodně šancí. Nemyslím si, že byla Opava tento zápas lepší než my. Taková výhra je krutá a ani bych neřekl, že zasloužená. Věděl jsem o silných standardních situacích soupeře, což se potvrdilo. To bylo v podstatě jediné, z čeho Opava hrozila. Kdyby dal Svozil gól z našeho signálu na 1:0, tak by to bylo jinak. Viděl jsem Opavu hrát v Olomouci a doma proti Frýdku-Místku a předvedla daleko lepší výkon než proti nám. Ale to je fotbal, dala tři góly a vyhrála.

Nelze se nezeptat. 20. minuta a faul brankáře Fendricha mimo velké vápno na unikajícího Davida Ledeckého nakonec pouze za žlutou kartu. Jak byste situaci okomentoval?
To musel každý vidět, co k tomu mám říct. Jestli to rozhodlo zápas, když je konečný výsledek 0:3?... Asi červená karta a zápas by se odvíjel jiným směrem. Ovšem rozhodčí se bohužel rozhodl jinak, pro někoho pochopitelně, pro někoho nepochopitelně, asi pro většinu. Ale i takový je fotbal. Já mu do hlavy nevidím, rozhodl se, jak se rozhodl.

Byl to ale zřejmě klíčový moment celého utkání, následně vstřelila Opava vítězný gól...
Takhle to v zápase někdy bývá. Na druhou stranu jsme měli šance na to, abychom gól dali. Za stavu 0:2 netrefíme prázdnou bránu, mohlo to být 1:2, ale to jsou kdyby...Opava je těžký soupeř, nepříjemný soupeř. Myslím, že naši hráči kombinovali celkem dobře, chtěli se prosadit. Bohužel ve finální fázi jsme volili špatná řešení. Někteří hráči nepředvedli takový výkon jako s Vlašimi, nepotkali se s takovou formou, ale tak to bohužel je. Hlavu jim neutrhnu.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies