FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Špatná efektivita nás v Českých Budějovicích připravila o všechny body

Špatná efektivita nás v Českých Budějovicích připravila o všechny body Č e s k é B u d ě j o v i c e - Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš? Kde že, v případě proměňování šancí se nám to stalo podruhé v řadě. Stejně jako v utkání s Opavou jsme selhávali v proměňování připravených možností a to nás stálo lepší výsledek. V nezáživné první půli se Dynamo dostalo do vedení a toto hubené vedení už neztratilo. V závěru nás nespasila ani krátká přesilovka po vyloučení Klesy.

 
 
4.k.FNL, pátek 26.8.2016
SK Dynamo České Budějovice - 1.SC Znojmo FK  1:0  (1:0)
Branky: 41. Kadula
ŽK: 31. Čavoš, 60. Klesa, 65. Kalod, 70. Křížek – 24. Javůrek, 37. Holub, 77. Odehnal, 86. Urbančok
ČK: 81. Klesa
Rozhodčí: Marek – Kotík, Kotalík
SK Dynamo České Budějovice: Křížek – Klesa, Šourek, Novák, Funda, Čermák, Čavoš, Wermke (72. Benát), Táborský, Kadula (60. Pešek), Kalod (c) (84. Bederka)
1.SC Znojmo FK: Doleček - Helísek (c), Svozil, Odehnal, Chereda, Motal, Holub (59. Rybička), Šumbera (81. Urbančok), Nepožitek, Javůrek, Ledecký (77. Njire)
Počet diváků: 1103
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Trenér Kučera udělal oproti zápasu v Opavě v základní sestavě dvě změny. Njireho a Rybičku nahradili Nepožitek s Holubem. Úvod utkání z naší strany nebyl špatný. Ovšem zůstalo jen u náznaků dobrých šancí. Naopak, místo abychom v deváté minutě zahrozili z rohového kopu, poslali jsem do nebezpečného brejku soupeře. Budějovice však nevyhodnotily akci dobře. Pak to na dlouhou dobu moc velká zábava nebyla. Několik standardek, několik zajímavých kombinací, toť vše.

Až v 32. minutě se jeden z týmů dostal k přímému ohrožení brány. A byly to naše barvy, které mohly jít do vedení. Dan Odehnal však poslal míč z pokutového území těsně vedle brány. Ihned poté z dálky trochu vystrašil Křížka Javůrek. Jirka Doleček na druhé straně příliš práce neměl, přesto ve 41. minutě lovil míč ze sítě. Na levém křídle byl úplně zapomenutý Jindřich Kadula a s nabídnutou šancí naložil nekompromisně, napálil míč pod břevno.

Už v úvodu druhé půle to mohlo být veselejší. David Ledecký to udělal na hranici velkého vápna dobře a předložil Michalu Holubovi do velké šance. Brankář Křížek však svůj tým podržel. Svazuje nás tedy stejný problém jako na jaře, proměňovaní šancí. Blízko vyrovnání bylo i v 55. minutě. Jenže buď přišel budějovický blok, Lukáši Motalovi zase chyběl po teči kousek, takhle šla střela vedle.

Nutno také zmínit, že spoustu dobře rozehraných akcí jsme zkazili buď nepřesností nebo nesprávným řešením, což nás samozřejmě zbytečně dostávalo pod tlak. To na druhé straně vymyslel chytré zakončení z velké dálky Kalod a nechybělo málo. To byla ale na naší půli řekněme taková krátká epizoda. Pak už se hra přesunula opět před Křížka, ovšem se stejným výsledkem jako v předchozích minutách. Ani další šance v podání Lukáše Motala vyrovnáním neskončila.

V následujících minutách už to byla z naší strany marná snaha stejně jako v předchozím utkání s Opavou. Domácí naopak ještě mohli náskok navýšit. Kalod měl obrovský pech, jeho střela se totiž odrazila od jedné tyče do druhé a následně do hřiště. Dynamo si však si však ještě v 81. minutě zkomplikovalo situaci, když střídajícího Dominika Urbančoka fauloval Klesa. Byla to již jeho druhá žlutá karta a hráli jsme tak přesilovku. Nic jsme z ni ale bohužel nevytěžili.

Ohlasy

Radim Kučera (Znojmo): V prvním poločase to nebyl moc koukatelný fotbal. Domácím jednou vyšla přechodová akce a dali první gól. Pak jsme to měli těžší, ale hráli jsme v první půli hodně profesorsky, bez nápadu a jednoduchosti. Po přestávce jsme měli několik šancí, ale pozdě bycha honit. Měli jsme i několik stoprocentních příležitostí, ale když netrefíme branku, nemůžeme dát gól. Dynamo se zatáhlo, ještě nedostalo gól a potvrdilo dobrou obranu i dnes. V závěru pak hrálo na brejky a bylo to ještě těžší. Výhra soupeře je zasloužená.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies