FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V rámci tréninku se hrálo modelové utkání, z výhry se radoval tým kapitána Tomáše Cihláře

V rámci tréninku se hrálo modelové utkání, z výhry se radoval tým kapitána Tomáše Cihláře Z n o j m o - Dlouhou pauzu před dalším mistrovským utkáním jsme vyplnili modelovým utkáním na 2x 30 minut na Městském stadionu v Horním parku. Po základní hrací době skončilo utkání, které se hrálo v dobrém tempu a nasazení, nerozhodně 5:5. V prodloužení dosáhl nakonec výhry Modrý tým kapitána Tomáše Cihláře. Právě on vsítil vítězný gól.

 
 
 

Modrý tým - Oranžový tým 6:5 (po pr.)

Branky: 2x Klíma, 2x Šumbera, Rybička, Cihlář - Odehnal, Javůrek, Yilmaz, Karioti, Makarevyč

Modrý tým: Doleček - Helísek, Rapouch, Svozil, Cihlář (c), Moravec, Šumbera, Urbančok, Njire, Rybička, Klíma

Oranžový tým: Halouska - Garčic, Chereda, Odehnal, Javůrek, Nepožitek (c), Motal, Makarevič, Holub, Yilmaz, Karioti

Modelového utkání v rámci tréninkového procesu se již nezúčastnil útočník David Ledecký, který brzy ráno odcestoval na testy do druholigového polského klubu Górnik Zabrze. Chyběl také indisponovaný stoper Radek Mezlík. Obě jedenáctky doplnily ze staršího dorostu Milan Moravec, Josef Rapouch a také již člen širšího kádru Áčka Michal Garčic. Kvůli zranění bohužel chyběl Jirka Švejkar. Utkání odehráli také dva cizinci Roman Makarevič a Andrij Karioti. Oba by pravděpodobně měli hrát v Tasovicích.

Utkání skončilo výhrou modrého týmu vedeného Tomášem Cihlářem nad oranžovým vedeným Radimem Nepožitkem v prodloužení. Modrý tým přitom prohospodařil velký náskok. V první půli byl lepší a oranžové držel skvělými zákroky nad vodou brankář Pavel Halouska. V druhém dějství se karta obrátila, nicméně i přesto měli Modří k dispozici vedení 5:1! Oranžoví zahazovali jednu velkou šanci za druhou, přesto se jim v posledních vteřinách povedlo vsítit vyrovnávací branku. Rozhodnout tak muselo prodloužení, výhru přiklonil na stranu Modrého týmu kapitán Tomáš Cihlář.

Celé utkání se odehrálo v solidním tempu a nasazení, nouze nebyla ani o tvrdé střety. Své svěřence samozřejmě po celou dobu utkání sledoval trenérský štáb v čele s Radimem Kučerou, který si zapisoval poznámky.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies