FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Na soustředění se nám bohužel zranění nevyhýbají. Ve středu nás čeká Zlín B

Na soustředění se nám bohužel zranění nevyhýbají. Ve středu nás čeká Zlín B L u h a č o v i c e / Z n o j m o - Hráči mají za sebou na soustředění v Luhačovicích první tréninkové jednotky a ve středu je čeká také přípravný zápas. Střetneme se s třetiligovým Zlínem B. V utkání jsme papírovými favority, ale jak zrádné to může být, už nás letošní příprava přesvědčila. Bohužel musíme také oznámit, že se změnilo složení kádru. Více už uvnitř článku.

 
 
 

Zlín B působí v MSFL a po podzimu se nachází na osmém místě. V přípravě má již za sebou pět utkání. Svěřenci trenéra Jelínka v nich narazili také na jednoho našeho soupeře ve Fortuna národní lize. Vítkovicím Zlín podlehl 1:4.


PŘÍPRAVA
Středa
15. února
15:00 hod.
Facebook Twitter

FASTAV ZLÍN B

1.SC ZNOJMO FK

Luhačovice

Už po úvodních dvou dnech soustředění se kádr vynuceně zúžil na devatenáct hráčů. Zranění si bohužel obnovili Stijepo Njire i Oleksiy Chereda a vrátili se do Znojma. "Zajímavé" úterý si prožil brankář Jirka Doleček, i on si pocestoval. Na vině byl bolavý zub a na řadu musela přijít zubní ordinace, vše se ale zdárně vyřešilo a Dolík se opět připojil k výpravě. Věřme, že tým bude mít ve zbývajících dnech soustředění více štěstí.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies