FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U15 dovezla z mezinárodního turnaje v Rakousku stříbro!

U15 dovezla z mezinárodního turnaje v Rakousku stříbro! Z n o j m o - V krásném prostředí tyrolských Alp vyrazili naši starší žáci bojovat v mezinárodní konkurenci o fotbalové vavříny na Osttirol cupu. Mise se jim náramně vydařila. Svěřenci trenérů Václava Dvořáka a Libora Paličky obsadili stříbrnou pozici, přičemž nebyli v turnaji ani jednou poraženi. O vítězi nakonec rozhodlo skóre. Druhé místo je mimořádným úspěchem a skvělou reprezentací 1.SC Znojmo nejen za hranicemi.

 
 
 

ZÁKLADNÍ SKUPINA

Naši mladíci narazili v základní skupině na dva italské týmy. USD Piazzola Calcio a ASD Insurbia Calcio. S oběma jsme si dokázali poradit a postoupili do závěrečné tzv. zlaté skupiny.

USD Piazzola Calcio (ITA) - 1.SC Znojmo 1:4
Branky Znojma:
2x Vecehta, Růžička, Žůrek

Václav Dvořák (trenér Znojma): Do utkání jsme vstoupili dobře a po dvou rychlých brankách jsme se uklidnili a prakticky do konce utkání diktovali tempo hry.

ASD Insubria Calcio (ITA) – 1. SC Znojmo 0:2
Branky Znojma:
Dvořáček, O. Kohoutek

Václav Dvořák (trenér Znojma): S opoznání kvalitnějším soupeřem jsme se dostali do vedení brankou Jakuba Dvořáčka. Poté se náš soupeř prezentoval několika dobře zahranými standardními situacemi, avšak obranná fáze fungovala velmi dobře. My jsme si i přes nevyužití několika šancí počkali a po přímém kopu Oty Kohoutka dovedli zápas do vítězného konce.

FINÁLOVÁ SKUPINA

U.S. San Luigi (ITA) - 1.SC Znojmo 1:4
Branky Znojma:
Dvořáček, Vecheta, Stix, Pavlačka

Václav Dvořák (trenér Znojma): Gold gruppe. Na utkání jsme byli nachystaní se vší koncentrací. Zápas se znovu pro nás začal dobře vyvíjet. Po rohu a brance Jakuba Dvořáčka přišel gól Filipa Vechety a o chvíli později Milana Stixe. Po změně stran přidal pěknou branku David Pavlačka. V konci utkání soupeř pouze korigoval výsledek, kdy zblízka volný hráč prostřelil Adama Polepila.

ASD Savignanese (ITA) - 1.SC Znojmo 0:0

Václav Dvořák (trenér Znojma): V pořadí až čtrnácté utkání v řadě (10 mistrovských utkání + 3 TURNAJ Sillian), jsme nedokázali zvítězit a po boji s minimem šancí na obou stranách, skončil zápas 0-0.

CELKOVÉ HODNOCENÍ TRENÉRA VÁCLAVA DVOŘÁKA

Turnaj se odehrál v krásném prostředí tyrolských Alp. Organizace byla velmi dobrá. Výkony hráčů měli po celou sezónu jasně stoupající charakter a na turnaji to kluci dokazovali. Konečné 2. místo, kdy pouze na skóre nás přeskočilo italské mužstvo je určitě velký úspěch této super party. Děkujeme!

1.SC NA TURNAJI REPREZENTOVALI

BRANKÁŘ: Polepil Adam HRÁČI: Kabelka Martin, Morong Ondřej, Stix Milan, Zapletal Ondřej, Janík Michal, Kocanda Jiří, Mrňa Ota, Pavlačka Tomáš, Růžička Rostislav, Vaníček Tomáš, Žůrek Adam, Dvořáček Jakub, Vašina Jiří, Vecheta Filip, Kohoutek Ota
TRENÉŘI: Dvořák Václav, Palička Libor

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies