FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Již ke čtvrtému přípravnému utkání nastoupíme ve středu v Kosticích proti Slovácku

Již ke čtvrtému přípravnému utkání nastoupíme ve středu v Kosticích proti Slovácku Z n o j m o - Některé týmy mají v přípravě odehrán teprve jeden zápas, nás čeká ve středu již čtvrté přípravné utkání v deseti dnech. V Kosticích nedaleko Břeclavi se střetneme s tradičním soupeřem v přípravě - s prvoligovým Slováckem. Výkop je naplánovaný na stadionu v Kosticích na sedmnáctou hodinu.

 
 
 

Slovácko má za sebou teprve první přípravné utkání, pokud tedy nepočítáme propagační utkání proti Jankovicím. V sobotu porazilo slovenské Zlaté Moravce 3:0. Dvanáctý tým uplynulé sezóny první ligy přišel o Eldara Civiće, který přestoupil do Sparty. Nahradit by jej mohl Josef Divíšek, který naposled působil v Příbrami.


Přípravný zápas
Středa
28. června
17:00 hod.
FacebookTwitter

1.SC ZNOJMO FK

1.FC SLOVÁCKO

KOSTICE

Náš kádr v přípravě se po pondělí hodně zredukoval a postupně se začne ladit na start nového ročníku Fortuna národní ligy. Do utkání se Slováckem zasáhnou i dva slovenští fotbalisté na zkoušku, kteří se připojili k týmu v pondělí - David Badinský a Filip Palutka. Do utkání naopak nezasáhne záložník Michal Holub, který má drobné zranění.

V minulých dvou letních přípravách skončilo měření obou týmů vždy výhrou Slovácka. V roce 2015 zvítězilo brankou Sadílka 1:0, v roce 2016 si připsalo výhru 4:1 po gólech Kerbra, Biolka, Zajíce a Diviše. Naši branku vstřelil Bronislav Stáňa.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies