FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Hráči absolvovali testy v Ambulanci sportovní medicíny doktorů Komzáka a Dojčára

Hráči absolvovali testy v Ambulanci sportovní medicíny doktorů Komzáka a Dojčára Z n o j m o - Letní příprava je za námi, první kolo poháru také, na řadu nyní přišly i klasické sportovní a zdravotní testy. Ty náš A-tým tradičně absolvuje v Ambulanci sportovní medicíny a tělovýchovného lékařství MUDr. Martina Komzáka Ph.D. a MUDr. Ivana Dojčár. První skupina si prošla testy v neděli, druhá pak v pondělí. Ty ukázaly, že hráči jsou plně připraveni na novou sezónu Fortuna národní ligy.

 
 
 

Ambulance sportovní medicíny a tělovýchovného lékařství MUDr. Martin Komzáka Ph.D. a MUDr. Ivan Dojčára na Jarošově ulici ve Znojmě, to bylo pro neděli a pondělí "útočiště" našich fotbalistů. Ti zde absolvovali pod dohledem zkušených doktorů klasické zdravotní a sportovní testy před ostrou sezónou. Oba lékaře budou jistě znát i fotbaloví fanoušci. Martin Komzák je zároveň i klubovým trenérem, pan Ivan Dojčár byl v našem klubu dokonce trenérem. Tehdejší Rudou hvězdu přivedl k historickému postupu do třetí ligy. Můžeme zmínit, že ve zmíněné ambulanci každoročně absolvují testy i Orli Znojmo.

Náš fotoaparát navštívil ambulanci právě ve chvíli, kdy v ní byli Matúš Lacko a kapitán Tomáš Cihlář. Pro oba zkušeného borce už to byla v podstatě rutina, vždyť zde absolvovali testy již poněkolikáté. S ledovým klidem zvládli i rotoped.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies