FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Výhra nad houževnatým soupeřem z Líšně

Výhra nad houževnatým soupeřem z Líšně B r n o - Páté přípravné utkání nás svedlo v brněnském areálu VÚT dohromady proti třetiligové Líšni. Ta se ukázala jako velmi houževnatý soupeř. Přesto se nám protivníka povedlo zdolat. V první půli nás poslal do vedení Tomáš Cihlář, v dějství druhém přidal dva góly Kuba Teplý.

 
 
příprava (Brno), úterý 30.1.2018
SK Líšeň - 1.SC Znojmo FK  0:3  (0:1)
Branky: 75. a 88. Teplý, 34. Cihlář
1.SC Znojmo FK: Veselý (46. Konvalina) - Helísek (46. Pospíšil), Malár, Mezlík (46. Machuča (55. V. Švarc), Cihlář (c) - Lacko, Avdić - Javůrek (46. Štrombach), Urbančok, Hladík - Teplý

Komentář k zápasu

K utkání nemohl nastoupit lehce zraněný Rosťa Šamánek, který ale na utkání přítomný byl. Individuální trénink měl na programu Dan Odehnal a Oleksiy Chereda. Brankáře Jiřího Koukala nepustila do akce nemoc. Líšeň nastoupila v areálu VUT s velkou chutí a dokázala si v úvodu vytvořit dobré náznaky šancí. Veselý však mohl zůstat klidný. První velkou šanci jsme tak registrovali až ve 23. minutě na druhé straně. Lacko ovšem netrefil míč ideálně, a i proto skončila lopta těsně vedle brány. O čtyři minuty později nadělala starosti brankáři Kotnourovi tečovaná střela Urbančoka, kterou musel vyrazit.

Třetiligový tým byl houževnatým soupeřem, dobře zhušťoval prostor a znesnadňoval nám tak ofenzivní postup. Prolomit val se však povedlo Helískovi, který se uvolnil na pravém křídle a zpětnou přihrávkou našel ve 34. minutě překvapivého adresáta, totiž svého kolegu na druhém kraji obrany. Tomáš Cihlář si udělal menší výlet do pokutového území a pravačkou se trefil parádně.

Ve druhém dějství se toho zpočátku moc nedělo. Hned v úvodu jsme bohužel zaznamenali nepříjemnou záležitost. Střídající Machuča si totiž při pádu otočil palec a bolestivé zranění jej po pouhých deseti minutách vyřadilo ze hry. Příležitosti se začaly kupit až v závěru utkání a hned dvě byly gólové. Nejprve se skvělou fintou uvolnil mladík Vojta Švarc a servíroval Kubovi Teplému, který se chladnokrevně prosadil.

Chvíli po vstřelené brance mohl další trefu přidat Hladík, jeho úprk ale nakonec skončil úspěšným zákrokem gólmana. Byl to tak opět Kuba Teplý, který uzavřel skóre utkání, když se prosadil střelou na zadní tyč. Dva góly našeho útočníka nás velice těší a věříme, že tím Kuba nadobro protrhl střeleckou smůlu.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies