FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Tréninkový týden zakončí zápas s Uničovem, kádr začíná nabývat jasných obrysů

Tréninkový týden zakončí zápas s Uničovem, kádr začíná nabývat jasných obrysů Z n o j m o - Zimní příprava se pomalu chýlí ke svému konci. Na tým již čekají poslední dvě přípravná utkání. Týden, který bude v neděli zakončen zápasem v Uničově, je tréninkově bohatý. Postupně se také uzavírá kádr pro jarní část Fortuna národní ligy. Na hostování do Vyškova má například namířeno Dan Odehnal.

 
 
 

Tréninkově bohatý program byl naplánován na tento týden. Odstartovala jej pondělní tabata. Na řadu pak přišlo, v aktuálně nepříliš příznivém počasí, i hřiště s umělou trávou v Jevišovicích. Týden pak zakončí svěřenci trenéra Kalvody přípravným duelem s Uničovem. V pondělí si užijí zaslouženého volna.

Jasných obrysů už začíná nabývat kádr, byť se může v následujících dnech ještě zúžit. Aktuálně se domlouvá hostování Daniela Odehnala ve Vyškově. Stoper, který má za sebou rekonvalescenci po dlouhém zranění už za Vyškov odehrál v sobotu jeden poločas právě proti Znojmu, absolvoval s třetiligovým týmem i první tréninky. Nyní už se dolaďují pouze administrativní záležitosti. Hostování bude sjednáno na půl roku a po dlouhém zranění bude pro přímětického rodáka sloužit k nabrání zápasové praxe. Administrativně se ladí i hostování Ivana Dujmoviće a Jana Ambrozka do Znojma a angažmá Muamera Avdiće.

Týmu se bohužel nevyhnula menší zranění. Čtvrteční trénink nedotrénoval Radek Mezlík, nemělo by to snad být nic vážného. Nepříjemnost prožil také další stoper František Malár, který si pochroumal při jednom z tréninků palec. Při trénování jej to však neovlivňuje.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies