FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Mladší žáci na úvod jara válí!

Mladší žáci na úvod jara válí! Z n o j m o - Mladší žáci do své soutěže vstoupili na začátku jarních bojů velmi slušně, i když mladší žáci jsou hlavně protihráči, jelikož za naši kategorii mladších žáků hrají věkem ještě chlapci přípravky. V prvním kole po pohledném výkonu porazili Dobšice a o tomto víkendu pokračovali, kdy pro změnu přehráli Hrádek. Tímto dokazují, že věk není rozhodující, jde přeci o fotbalové umění.

 
 
12. (Husovy sady), neděle 15.4.2018
1.SC Znojmo FK - TJ Sokol Hrádek  8:2  (3:0)
Branky: Vizingr 4, Peca F. 2, Daniel, Mrkos - Hříbek J. 2
1.SC Znojmo FK: Plicka - Vocílka, Minařík, Vizingr, Matajs, Peca A., Daniel, Mrkos, Paul, Škopek, Malík, Peca F.
TJ Sokol Hrádek: Tichý - Konyárik, Ulrich, Pěček Leoš, Frydrychová, Podešvová, Kuřák, Urbah, Bartošek, Jírovec, Hříbek J., Peček Luboš, Matusková, Sýkora, Zámostný O., Zámostný M.

Ohlasy

Libor Palička (Znojmo): Vzhledem ke skutečnosti, že s touto kategorií hrajeme zápasy malých forem (5+1) i středních forem (7+1), je vždy vidět v přechodu na větší hřiště chuť a motivace. V utkání proti Hrádku jsme prokázali smysl pro kombinaci a dobrou práci s prostorem, kdy jsme od začátku byli lepší, fotbalovější a hru jsme kontrolovali. Ve druhém poločase jsme výkon ještě vystupňovali, předváděli jsme mnoho pohledných akcí. V zápase bych chtěl vyzdvihnout Vojtu Vizingra, nejen za vstřelené branky, ale i za individuální výkon, kterým strhl i další spoluhráče.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies