FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Vyjedou blaničtí rytíři?

Vyjedou blaničtí rytíři? Z n o j m o - Každý Čech to jistě zná - až bude (národu) nejhůře, vyjedou z hory Blaník (u Vlašimi) rytíři a pomohou! V neděli 13.5. se kousek odsud na stadionu tamního fotbalového klubu představí naši borci. Bude snad domácím nejhůře, aby jim vyjeli na pomoc středověcí bojovníci? Nebo budou pomáhat nám?

 
 
 

Asi to ale vypadá, že rytíři budou nadále spát a oba týmy si budou muset pomoci sami. Ten domácí je zatím na 10.místě s 32 body, my jsme na tom o dvě příčky a dva body lépe. Na podzim se nám podařilo soupeře po dlouhé době (4 a půl letech) doma porazit, když jsme už vedli 3:0 brankami Lacka, Šamánka a Štrombacha, ale pak jsme dovolili hostům snížit a měli co dělat, abychom vyhráli. V dosavadních 13 zápasech ve FNL máme přitom s tímto soupeřem lepší bilanci: 6-3-4. Třikrát jsme vyhráli ve Vlašimi s výsledky 3:0, 2:0 a 5:2 a jednou doma jsme soupeře rozstříleli dokonce 6:1! Není se co divit, že skóre ze vzájemných zápasů je 32:23. Co je také zajímavé, tak ve vzájemných zápasech padlo v průměru 4,23 branek na zápas. Bude i nedělní zápas takto bohatý na trefy do černého?

V posledním kole se nám podařilo doma remizovat se Žižkovem a náš nejbližší soupeř naopak v Táborsku prohrál 0:1 a hrál v této sestavě: Řehák – Mareček (82. Dao), J.Štochl, Březina, Tusjak – Janda, Mil.Kadlec, Ch.Frýdek, Ivanko-Macej (68. Plachý), Skopec – Hadaščok. Ze jmen zaujme asi syn sparťanského legendárního útočníka Martina Frýdka či bývalý hráč Příbrami, Jablonce nebo Bohemians Praha 1905 J.Štochl. Nejlepšími střelci týmu jsou ale dva sedmigóloví Fotr a Hadaščok.

Co se týká formy obou týmů - na žádné vyskakování to není. Zatímco náš tým za posledních pět zápasů získal jen 5 bodů, náš nejbližší soupeř je na tom ještě hůře - jen 4 body! Z posledních 10 zápasů jsou na tom oba týmy stejně - 9 bodů. A rovněž za posledních 15 zápasů je na tom jeden jako druhý - 16 bodů.

Co nám tedy ukáže nedělní vzájemný souboj? Výhra, remíza nebo prohra?

 
 
 
 
Zápasový servis

Preview

Reportáž

Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies