FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Pozvánka na víkendová utkání našich mužstev a opět úterý k tomu!

Pozvánka na víkendová utkání našich mužstev a opět úterý k tomu! Z n o j m o - Tento týden vydatně prší na území celé republiky, uvidíme jak to ovlivní kondici našeho hřiště Na Čafce a zda-li se budou víkendová utkání hrát. O tomto víkendu se v domácím utkání představí starší žáci a v úterý žáci mladší, což je oproti minulým víkendům trochu chudší nabídka zápasů, ale tím větší důvod pro všechny fanoušky navštívit zmíněná utkání.

 
 
 

Pravdou je, že na znojemské poměry nás čeká celkem "chudý" fotbalový víkend. Jsme zvyklí na větší přísun zápasů za sobotu a neděli. Nyní nás čeká dvojutkání starších žáků v sobotu a v úterý dvojutkání mladších žáků. Stále je riziko, že se utkání odloží z důvodu nezpůsobilého terénu.

V sobotu v 10:00 má Na Čafce výkop naše patnáctka, která se bude snažit napravit zaváhání z Kroměříže a vrátit se opět na vítěznou vlnu. Soupeřem bude 1. HFK OLOMOUC, soupeř na podzim ve Znojmě schytal osmičku, takže uvidíme jak se bude vyvíjet utkání v tuto sobotu. Čtrnáctka své utkání odstartuje v 11:45 se stejným soupeřem. Na podzim z toho bylo vítězství našich barev 6:1. Hosté z Olomouce jsou poslední v tabulce naší skupiny, takže by favorit utkání měl být jasný. Tím výčet našich domácích zápasů o víkendu končí, takže by stálo určitě za to přijít na obě utkání naše mladíky povzbudit.

Již čtvrté úterý po sobě se bude Na Čafce opět hrát fotbalové utkání. Celkem neobvyklý jev, ale je tomu tak. V úterý 22.5.2018 od 15:00 čeká naše mladší žáky (U12, U13) derby s týmem FC ZBROJOVKA BRNO. Obě kategorie mají brněnským kolegům co vracet, protože na podzim v Horních Heršpicích, kde hraje Zbrojovka svá utkání z toho byly celkem vysoké porážky. V úterý odpoledne bude čas na reparát, takže přijďte fandit!

DOMÁCÍ UTKÁNÍ TÝMŮ 1. SC ZNOJMO FK od 19.5 do 22.5.2018
sobota 19. května 2018 1. SC Znojmo FK - 1. HFK Olomouc (Stadion Na Čafce, U15 v 10:00 a U14 v 11:45)
úterý 22. května 2018 1. SC Znojmo FK - FC Zbrojovka Brno (Stadion Na Čafce, U13 v 15:00 a U12 v 15:00)
TIP REDAKCE: 1. SC ZNOJMO FK U14 - 1. HFK OLOMOUC U14, sobota 19.5.2018 v 11:45 Stadion Na Čafce

Čtrnáctka by se zajisté chtěla vrátit na vítěznou vlnu a po dvou utkáních, ve kterých nezískala ani bod opět ukořistit vítězství. Soupeř poslední dvě utkání na hřištích soupeřů bodoval, takže venkovní formu má slušnou. Na druhou stranu v celkové tabulce jsou hosté na úplném dně, takže vítězství by mělo být jednoznačným cílem našich barev. Ve hře je navíc celkově druhé místo v tabulce, kde naši mladíci ztrácí pouhé dva body k tomuto umístění. Jestliže se chtějí k tomuto cíli prodrat musejí zbylé utkání jara zvládat. Přijďte fandit Na Čafku!

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies