FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Posila zadních řad - přichází brankář ANTONÍN BUČEK

Posila zadních řad - přichází brankář ANTONÍN BUČEK Na nepříliš přesvědčivé výsledky našich zadních řad v jarní části FNL, včetně gólmanů, ale i na avizovaný odchod trenéra brankářů J. Hanzálka, se rozhodlo vedení klubu zareagovat angažováním zkušeného, českou i zahraniční ligou ostříleného brankáře Antonína Bučka.

 
 
 
Antonín BUČEK - 28.2.1984 v Ostravě. V minulosti brankář mmj. Baníku Ostrava, Ústí nad Labem, Baníku Sokolov, FK Akžajyk (Kazachstán),GKS Katowice (Polsko) a v posledním roce MFK Frýdek Místek.

Věříme, že vytvoří spolehlivou dvojici s brankářem Veselým a že naváže na kdysi velmi prospěšné angažmá Petra Drobizse, který svým přístupem i tréninkovým nasazením velmi pomohl v kariéře Vlastimilu Hrubému. Brankář Buček by se měl částečně podílet na tréninkovém procesu všech gólmanů klubu. Věříme, že klubu pomůže a nezbývá než mu popřát hodně štěstí -.. Tondo vítej v našich řadách.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies