FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Hráči na zkoušku: K týmu se na začátku přípravy připojí pět zahraničních fotbalistů

Hráči na zkoušku: K týmu se na začátku přípravy připojí pět zahraničních fotbalistů Z N O J M O - Do zimní přípravy znojemského týmu se ve čtvrtek zapojilo hned kvarteto hráčů, poslední z fotbalistů na zkoušku dorazí v sobotu. Ani jeden z nich přitom nepochází z česko-slovenských končin. Hned tři potenciální posily přitom mají chorvatské občanství.

 
 
 

Ed Kevin Kokorovič (defenzivní záložník)
První z chorvatských fotbalistů na zkoušku by v případě příchodu posílil záložní řady. V pátek čtyřiadvacetiletý hráč v minulosti prošel jak domácími kluby, tak i zakotvil ve Slovinsku či Bosně a Hercegovině. Naposledy působil ve druhé portugalské lize v dresu Académico Viseu, odkud odešel v polovině prosince. Kokorovič hrál nejdéle v první slovinské lize, kde si za připsal dva góly a čtyři asistence za padesát duelů.

Marko Marciuš (útočník)
Třiadvacetiletý Chorvat je hrotovým útočníkem, který je však schopný zahrát také na krajích hřiště. Bývalý mládežnický reprezentant do devatenácti let, v jejíž kategorii ve dvou zápasech vstřelil jednu branku, během dosavadní kariéry rovněž zavítal do Slovinska. V její druhé lize odehrál šestadvacet utkání za NK Nafta 1903, přičemž se prosadil pětkrát. Marciuše jsme naposledy mohli spatřit v rakouském SV Feldbachu.

Robert Brdar (ofenzivní záložník, útočník)
Ačkoliv další třiadvacetiletý fotbalista zažil půlroční angažmá ve slovinském DNŠ Zavrč, tak doposud nastupoval v chorvatských klubech. Od srpna 2015 vystřídal Brdar pět celků, jedním z jeho posledních míst byl například NK Novigrad.

Aleksa Andrejič (krajní záložník, útočník)
Šestadvacetiletého borce jsme na znojemském trávníku mohli vidět již v roce 2012. Poté však putoval po hostováních, například si zahrál za HFK Třebíč. Od dva roky později se stal kmenovým hráčem FK Most. Andrejič je využitelný jak na hrotu útoku, rovněž se ovšem nebrání křídelním postům. Během přípravy 2012/2013 se Srb za znojemský celek trefil pětkrát.

V zimní přípravě by se měl ukázat také brankář Marko Atanackovič.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies