FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Do stejnoměrných sestav jsem se asi netrefil, řekl Kalvoda po Tipsport lize

Do stejnoměrných sestav jsem se asi netrefil, řekl Kalvoda po Tipsport lize Z N O J M O - Vůbec prvního letošního hodnocení jsme se mohli dočkat také od Leoše Kalvody. Znojemský trenér po úvodním zápase s FC Zbrojovkou Brno i přes evidentní nachlazení poskytl našemu webu rozhovor, ve kterém se řeč točila o hráčích na zkoušku či poločasových sestavách.

 
 
 
This text will be replaced

Pane trenére, vidím na vás, že jste i trochu nemocný. Jak jste zápas zvládl?
Nezvládli jsme ho, protože jsme prohráli. Bylo to sice první utkání po dvou trénincích, přesto nám něco ukázalo. Musíme se zase od toho odrážet dále.

V prvních osmi minutách jsme dvakrát inkasovali, přesto byste sestavu mohl pochválit za to, že se jí podařilo vyrovnání…
Byli jsme více jak vyrovnaným soupeřem. Ve druhém poločase jsme prostřídali celou sestavu, takže se to projevilo. Je pravda, že taková střídání nejsou ve hře k dobru. První sestava se do toho již dostávala. Vzhledem k tomu, aby všichni měli stejnou zátěž, tak jsme sestavu prostřídali.

Do zápasu zasáhli rovněž hráči na zkoušku. Kevin Kokorovič se dokonce objevil v základu. Znamená to oproti ostatním fotbalistům něco více?
Ne, ne. Mělo to být rozděleno tak, aby sestavy byly stejnoměrné. Asi jsem se do toho netrefil, když sestava inkasovala tři branky. Vždy je vše o střídání. Ve chvíli, kdy se vymění deset hráčů, tak druhá polovina není tak dobrá.

Zklamal vás nějaký hráč tak, že byste ho chtěl vyřadit?
Možná tam už některý hráč na vyřazení bude.

Trenér Kalvoda se také rozpovídal o Chorvatsku, počasí na soustředění nebo znovu testovaném hráči Aleksi Andrejičovi. Vše můžete zhlédnout ve videu.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies