FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Představujeme Igora Cukoviče: Vytáhlý stoper působil v Norsku, zahrál si předkolo Ligy mistrů

Představujeme Igora Cukoviče: Vytáhlý stoper působil v Norsku, zahrál si předkolo Ligy mistrů Z N O J M O - Čtvrtou posilu oznámil znojemský klub během čtvrtečního dne. K týmu se připojil pětadvacetiletý stoper Igor Cukovič, který naposledy nastupoval v nejvyšší albánské soutěži, ve které hrál za výběr KF Kamza.

 
 
 

Cukovič většinu kariéry strávil v rodné Černé Hoře. V první lize celkem naskočil k sedmdesáti duelům, přičemž se stihl dvakrát zapsat mezi střelce. Do roku 2016 zde působil v dresu FK Sutjeska Nikšić, za kterou si zahrál druhé předkolo Ligy mistrů. V obou případech nestačil na FC Sheriff Tiraspol (celkové skóre 1:6 a 0:5).

Do působení Cukoviče v Černé hoře se počítá také sezóna 2016/2017, kdy pobýval v barvách Iskra Danilovgrad. Ve střední části země si společně s týmem dokráčel pro celkové šesté místo, když ho od pohárové Evropy dělilo osm bodů.

Minulý ročník si více jak metr devadesát vysoký fotbalista vyzkoušel netradiční angažmá ve druhé nejvyšší norské lize, v níž působil v Elverum Fotball. Ačkoliv odehrál sedmadvacet zápasů a vstřelil jednu branku, týmu od sestupu zabránit nedokázal.

Letos na podzim tak zavítal do první albánské soutěže. Za tým KF Kamza odehrál šestnáct duelů, připsal si jeden gól a jednu asistenci, přesto se na začátku prosince stal volným hráčem.

Igor Cukovič byl mládežnickým reprezentantem své země, za U-19 si zahrál hned v osmi zápasech. Za výběr do jednadvaceti let nastoupil jednoho utkání, které si odbyl v přátelském střetnutí. Na své úvodní minuty mezi muži však teprve čeká.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies