FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Klub zareagoval na zranění. První tým posílily tři zahraniční posily

Klub zareagoval na zranění. První tým posílily tři zahraniční posily Z N O J M O - Nepříjemná zranění a s nimi spojený úzký kádr donutily jednat znojemské vedení. V závěru března do svých řad přivedlo tři zahraniční fotbalisty, kterými jsou Drew Conner, Alex Kuffour a bývalý hráč FC Baníku Ostrava Derrick Mensah.

 
 
 

„Kádr jsme museli doplnit, protože Jakub Kučera a Matúš Lacko jsou dlouhodobě zranění. Ke všemu nám odešel David Štrombach. Všichni tři hráči přichází na trvalý přestup,“ komentoval situaci technický ředitel klubu Michal Sobota.

Trio hráčů je již připraveno na páteční duel proti FK Viktorii Žižkov. Zde je o nich krátký přehled.

Drew Conner
Pětadvacetiletý fotbalista dorazil na jih Moravy jako volný hráč. Jeho dřívějšími kluby byly St. Louis FC a Chicago Fire, kde naposledy působil od konce listopadu 2016 do ledna letošního roku. Působení ve Znojmě tak pro Američana bude prvním evropským angažmá. Conner je schopný zahrát jak na kraji hřiště, tak ve středu zálohy.

Alex Kuffour
Hráč z Ghany je posilou do útočných řad. Kuffour může nastupovat jak na hrotu útoku, tak na stranách hřiště. V květnu třiadvacetiletý borec se v kariéře ocital na belgických trávnicích, přičemž začínal v Lierse, rok si zpestřil hostováním v KFC Duffel. Naposledy se Alex Kuffour ucházel o místo v FC Vysočině Jihlava, kde však na testech neuspěl.

Derrick Mensah
Nejznámějším nově příchozím je Derrick Mensah. Další fotbalista z Ghany mezi lety 2014 až 2016 pobýval v FC Baníku Ostrava a MFK Karviné. Během kariéry prošel také kluby Club Africain (Tunisko), FK Haugesund (Norsko), NK Aluminij (Slovinsko) a FK Dunav (Bulharsko). Mensah bývá uplatněný ve středu hřiště, nastupuje jak kreativní, tak rovněž jako defenzivní záložník. Za národní tým do 20 let si připsal dva starty.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies