FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Starší dorost se vrací do druhé ligy (MSDL)! Pomohl sestup Jihlavy

Starší dorost se vrací do druhé ligy (MSDL)! Pomohl sestup Jihlavy Z N O J M O - Starší dorost se ve třetí nejvyšší soutěži zdrží jediný rok. V pátek o tom rozhodla prohra jihlavského "A" v I. Celostátní dorostenecké lize, tým z Vysočiny kolo před koncem sestoupil do druhé nejvyšší soutěže, do které ani v případě výhry v MSDD-D nemůže postoupit Jihlava "B". Znojemské U-19 zbývají ve třetí lize ještě dva zápasy.

 
 
 

Znojemští mladíci po loňském sestupu hned ukazovali, že hlavním cílem je okamžitý návrat. V úvodních pěti kolech neztratili jediný bod. Svým soupeřům nasázeli dvacet branek, přičemž inkasovali pouhé tři.

Během dosavadních šestadvaceti kol získali dvaašedesát bodů, pro které si došli zásluhou devatenácti výher a pěti remíz. Pouze ve dvou případech okusili hořkost porážky, konkrétně v polovině září na půdě Kyjova (2:3) a v závěru podzimu, kdy nestačili na Jihlavu „B“ 2:4.

Ačkoliv se ve druhém jarním zápase prezentovali vysokou domácí výhrou nad Humpolcem 8:0, v prvních třech venkovních střetnutích pokaždé ztratili. Vše začalo remízou na hřišti Líšně „B“ (1:1), další bod si připsali proti Hodonínu (3:3) a Spartě Brno (1:1).

Důležitý zápas proti jihlavskému „B“ sice začal slibně, když se v jedenácté minutě prosadil Radim Pohanka, v pětadvacáté minutě však na konečných 1:1 srovnal Oskar Točík.

Současná ztráta našeho výběru na tým z Vysočiny činí čtyři body, do konce hlavní části se ke všemu odehrají pouhé dva zápasy. K postupu do vyšší soutěže tak mladíkům pomohl sestup „A“ Jihlavy, která v pátek doma nestačila na stejně starý výběr Českých Budějovic 1:3.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies