FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Vánoční halový turnaj se povedl

Vánoční halový turnaj se povedl Z N O J M O - Dnešním dnem se věřme založila tradice mezisvátečního halového turnaje mezi kluby ze Znojma či blízkého okolí.

 
 
 

Nejprve se představili žáci před téměř plnou halou. Z vítězství se nakonec radovali žáci FK Znojmo (dříve IE Znojmo či Oblekovice), na 2.místě byli naši chlapci 1.SC Znojmo a na dalších dvou místech pak žáci Sokola Dobšice a Sokola Tasovice.

Také klání mužů sledovala slušně zaplněná znojemská hala, která viděla úspěch našich reprezentantů 1.SC Znojmo FK. Druhé místo obsadili hráči Sokola Tasovice, třetí pak byli fotbalisté Sokola Dobšice následováni borci z FK Znojmo.

Turnaj se konal pod záštitou místostarosty Znojma pana Podzimka a prezidenta našeho klubu 1.SC Znojmo FK pana Tunky. Majitel klubu vyjádřil pochvalu nad zorganizováním a uskutečněním celé akce s jistotou založení tradice. Můžeme se tedy i příští rok mezi svátky či kolem nich (termín ještě není stanoven v závislosti nad obsazením haly).

Více fotografií z turnaje z fotoaparátu Františka Střechy najdete na našem Facebooku.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies