FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V Kroměříži bez branek

V Kroměříži bez branek Stejně jako na podzim skončil vzájemný duel těchto dvou celků bez gólů. My jsme sice získali již 11.plusový bod do tabulky pravdy, ale souspeři ze na nás zespodu nebezpečně dotahují. HFK Olomouc porazila Bystrc 4:0, Frýdek-Místek vyhrál v Líšni těsně 1:0 a Sigma Olomouc B - náš příští soupeř, kterého hostíme v neděli 25.4. doma - 2:1 v Mutěnicích. V neděli pak Zábřeh doma překvapivě podlehl Břeclavi 0:1, takže náš náskok na druhé místo de facto o bod narostl a je nyní čtyřbodový!

 
 
22.kolo, sobota 17.4.2010
SK Hanácká Slavia Kroměříž - 1.SC Znojmo FK  0:0  (0:0)

ŽK: Stojaník – Podzemský, Látal
Rozhodčí: Páral – Žádník, Trávníček
SK Hanácká Slavia Kroměříž: Vogl – Klimek, O. Šilinger, Nečas, Stojaník, Valášek (61.Huška), Mazouch, Grim (74.Matoušek), Smutný, Hromek, Janča (83. Dvořáček)
trenér Jindřich Lehkoživ
1.SC Znojmo FK: Hrubý - Hříbek, Yonov, Mička, Šilinger - Lukáš (81.Baláž), Lacko, Podzemský, Zapalač - Krhut, Kováč (67.Látal)
trenér Michal Sobota
Počet diváků: 350
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

(převzato ze Znojemského deníku)

V Kroměříži nebyl znát rozdíl jedenácti příček v tabulce. Domácí se svého soupeře nezalekli a snažili se hrát aktivně. Po čtvrthodině hry vyzkoušel střelou z voleje Janča postřeh gólmana Hrubého. O sedm minut později skončil pokus Grima jen těsně vedle tyčky. Hosté zahrozili až v závěru první půle. Prudké střely Zapalače a Lukáše brankář Vogl vyrazil a dvakrát výrazně podržel svůj tým.

Dvě minuty po přestávce měl na kopačce gól domácí Smutný, ale také jeho střelu Hrubý zlikvidoval. Z následného protiútoku obešel hostující Krhut domácího gólmana, ale z velkého úhlu mířil vedle branky. Ve zbývajících minutách se obě mužstva snažila vstřelit rozhodující gól, ale pozorné obrany soupeřovy útočníky do žádné šance nepustily.

 
Zápasový servis

Reportáž

Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies