FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Permanentky v prodeji!

Permanentky v prodeji! Z N O J M O - Klub jako každou sezonu nabízí možnost fanouškům koupit si permanentní vstupenku na zápasy MSFL v nové sezoně 2020/2021:

 
 
 

Na začátku si dejme trochu matematiky, kterou byste určitě také všichni zvládli: Vstupenka na jednotlivý zápas MSFL bude v nové sezoně stát 90 Kč (výjimkou bude duel s Vysočinou Jihlava B, na který bude společné symbolické vstupné), takže cena permanentní vstupenky 900 Kč se rovná ceně vstupenek za 10 zápasů, ovšem domácích zápasů bude celkem 17! Znamená to, že rovných 7 zápasů budete mít při koupi permanentní vstupenky zdarma a ušetříte rovných 630 Kč!

Kromě toho držitelé permanentek budou mít volný vstup na všechna pohárová i přípravná utkání sezony na domácím stadionu! A po předložení permanentky dostanete ke každému domácímu mistrovskému duelu obsáhlý barevný zápasový bulletin zdarma!

Permanentní vstupenky můžete koupit před každým domácím zápasem ve stánku se vstupenkami nebo po předchozí domluvě s výkonným manažerem klubu Adamem Kyselicou, kterého můžete kontaktovat telefonicky na čísle: +420 605 124 207 nebo mailem adam.kyselica@1scznojmo.cz.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies