FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Představujeme: Filip Holman

Představujeme: Filip Holman Z N O J M O - Už včera se představil fanouškům v našem dresu a navíc, jak to bývá v přípravě pro nové hráče obvyklé, i s kapitánskou páskou - Filip Holman. Pojďme si jej na uvítanou v našem klubu představit:

 
 
 

První zimní posilou našeho týmu je Filip Holman. Dvaadvacetletý hráč přichází na hostování ze Zbrojovky Brno s opcí. S fotbalem začínal v FC Kuřim, poté se přemístil do zmiňovaného jihomoravského klubu, kde prošel kategoriemi od U16 až do U21. Poslední dvě sezóny hostoval v týmu SFK Vrchovina (Nové Město nad Moravě), takže se představil na podzim i na našem trávníku a podařilo se mu dokonce i vstřelit první branku. Soupeř tehdy v pátek 03.09.2021 vyhrál 2:0 a Filip dával branku ve 26.min. - viz zde. Skoro vždy hrál Filip Holman na podzim v základní jedenáctce.

"O Filipa jsem měl zájem už v létě, ale on se rozhodl, že zůstane ještě v Novém Městě na Moravě i proto, že loňský ročník ukončil covid. Je to hráč který zapadne do našeho systému a po tom, co skončilo hostování Davidu Moučkovi, jsme hledali stejně pracovitého hráče, který má za cíl se posunout v kariéře do profi soutěže. Co se týká dalších posil, je to momentálně ve fázi jednání. Myslím, že už v příštím týdnu je zveřejníme. David Moučka je v těchto dnech na zkoušce ve Vyškově, který hraje druhou nejvyšší soutěž jako nováček (12.tým po podzimu ve F:NL). Pokud by si jej tento klub pro jaro nevybral, samozřejmě tajně doufáme i v návrat Davida Moučky zpět k nám," řekl sportovní manažer Jakub Prokeš.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies