FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U19 v prvním utkání přípravy porazila muže Moravského Krumlova!

U19 v prvním utkání přípravy porazila muže Moravského Krumlova! T A S O V I C E - Všechny dorostenecké týmy zahájily přípravu ve druhém lednovém týdnu a nyní je čekají každý víkend až do úvodního jarního kola přípravné utkání. Jako první své utkání odehrála kategorie U19, která se utkala s týmem krajského přeboru mužů FC Moravský Krumlov. Zápas se hrál za silného větru v nedělní podvečer. Více v komentáři trenéra U19 Františka Havlíka.

 
 
 

1. SC Znojmo U19 - FC Moravský Krumlov muži 4:3 (2:0), branky: Žižka 2, Březina, Bakaj

Sestava Znojma: Hamza - Pokorný, Navrátil T., Beníček, Škopek - Vocílka, Synek - Bartoněk, Březina, Bakaj - Žižka (Ryšavý, Zeisel, Symoni, Eliášek)

František Havlík (Znojmo): První přípravné utkání na jarní část sezóny bylo ovlivněno silným větrem, který nutil hráče obou týmu hrát po zemi. Naše hra snesla určité měřítko v prvním poločase, byť i tam mám výhrady k malému množství kolmých přihrávek a kvalitě řešení situací v přechodové fázi hry. V poločase druhém nás soupeř presoval s maximálním rizikem, na což jsme absolutně nedokázali reagovat – přehrávaná kombinace v našem velkém vápně, hra do šířky místo do kolma, absolutní většina přihrávek směrem dozadu místo toho, abychom si soupeře přehráli kolmou přihrávkou, udrželi míč nahoře a rychlou přechodovou fází chodili do přečíslení. Výsledek neodpovídá dění na hřišti. Soupeř byl ve druhém poločase výrazně lepší, my jsme mu naší „hrou“ nabízeli jednu šanci za druhou. Vyhráli jsme jenom díky naší výborné produktivitě v koncovce, což je asi jediný aspekt hry, byť jeden z nejdůležitějších, se kterým můžeme být v tomto utkání spokojeni.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies