FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U19 v dalším utkání přípravy těsně podlehla divizním Tasovicím!

U19 v dalším utkání přípravy těsně podlehla divizním Tasovicím! T A S O V I C E - Zimní příprava je v plném proudu a pomalu vrcholí. Na umělé trávě v Tasovicích byl k vidění svižný fotbal s mnoho zakončeními na obou stranách hřiště a ve velkém tempu. Naši mladíci byli nakonec o jednu branku horší a prohráli. Nápravu mohou sjednat v sobotu 26.2.2022 na hřišti slovenské Skalice U19 nebo v generálce 5.3.2022 v Ivančicích proti místním mužům hrající krajský přebor.

 
 
 

1. SC Znojmo U19 - Sokol Tasovice muži 2:3 (1:2), branky: Bakaj, Březina

Sestava Znojma: Hamza - Jarý, Navrátil T., Beníček, Železný - Vocílka - Pokorný, Synek, Šuba, Bakaj - Březina (Ryšavý, Čížek, Bartoněk, Škopek)

František Havlík (Znojmo): Do zápasu se silným soupeřem jsme vstoupili velice dobře a aktivně, za což jsme byli odměněni vedoucí brankou. Zhruba od 20. minuty začal mít navrch domácí tým, který zaslouženě vyrovnal a před koncem poločasu se dostal i do vedení. Inkasované góly ale mrzí – pozdní a nedůrazné zajištění při prvním a nedůsledné dostoupení protihráčů při druhém gólu jsou prostě naše chyby. Svoje šance jsme si ale vytvořili i my, leč žádnou jsme neproměnili. Druhý poločas se hra přelévala z jedné strany na druhou a každý tým dal po jednom gólu, šance na další byly na obou stranách a bylo až do konce o co hrát. Celkově šlo o utkání, které mělo slušné tempo, oba týmy chtěly hrát a přítomné diváky muselo bavit. Bylo vidět, že si většina hráčů hrábla na dno a šli nadoraz, což mě těší, protože jiná cesta ke zlepšování u mladých hráčů prostě není.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies