FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Vložené kolo znamenalo bod pro starší dorost A

Vložené kolo znamenalo bod pro starší dorost A Ve vloženém středečním kole chtěli znojemští po vydařeném víkendu opět zabodovat, podařilo se jim to na půl. Ze Spartou Brno vyválčili bod.

 
 
17.kolo, středa 19.5.2010
1.SC Znojmo FK - FC Sparta Brno  1:1  (1:1)
Branky: Gula - Senek
1.SC Znojmo FK: Soustružník - Ushev, Mičko, Odehnal, Sobotka J. - Šilinger (65.Ulrych), Veselý, Jakub, Zach (72.Chaloupka) - Lapeš, Bula (80.Benda)

Komentář k zápasu

Po začáteční oťukávané z obou stran se začali dít zajímavé věci až okolo dvacáté minuty. V 18. minutě napřáhl Veselý zhruba ze třiceti metrů, míč se svezl po mokrém terénu a brankář byl nucen ho vyrazit pouze před sebe, ale dobíhající Jakub ho neusměrnil do brány. V 19. minutě se Lapeš po autovém vhazování uvolnil, od brankové čáy nachystal míč pro Šilingera, ale ten hranice penaltového puntíku netrefil bránu. Ve 22. minutě jsme zahrávali standartní situaci, která se po několika tečích svezla vedle levé tyče, o minutu později se Lapeš snažil chytře přehodit brankáře, ale nepodařilo se mu míč dostatečně zvednout. Tyto minuty jednoznačně patřili znojemským. Další šance přišla ve 30. minutě, přímý kop z kraje hřiště, který se znojemským moc nepovedl se zastavil na hranici asi pětadvaceti metrů a tam vystřelil Veselý, střela se zastavila v klubku těl ve velkém vápně a následná střela letěla vedle. Ve 33. minutě se znojemští radovali. Veselý zahrával standartní situaci, pokusil se o střelu, ale ta se mu nepovedla a míč se dostal až k Ushevovi, který si míč zasekl a přesným centrem našel hlavu Buly, který k pravé tyči otevřel skóre. Ve 45. minutě ojedinělá akce hostí skončila brankou. Sparťanští zahrávali rohový kop, míč zahráli přesně do brány a tam Soustružník zazmatkoval a místo nad břevno si míč hodil pod břevno. Poločas tedy skončil 1:1.

Do druhé půle vstoupili lépe brněnští, ve 48. minutě střílel po rohu hostující útočník a Soustružník se ukázal v lepším světle než na konci první půle. V 60. minutě se za naše bránící hráče dostal útočník hostí, ale na míč naštěstí nedosáhl. V 68. minutě standartní situace hostí, kdy se míč stáčel na zadní tyč, ale hostující hráči na něj nedosáhli a tak se svezl po mokré tráve do zámezí. V 70. minutě posunul míč Lapeš Ulrychovi, Ulrych vrátil Lapešovi do běhu a Lapeš jen těsně minul zadní tyč hostující brány. V 76. minutě podnikli rychlý brejk hosté a útočník Sparty střílel pohotově, ale vedle. Do konce utkání se odehrálo na obouch stranách hodně sporných momentů a tím největším byl střet našeho útočníka s obráncem hostí ve vápně. A popravdě řečeno, viděli jsme pískat se penaltu už i za menší fauly, takže kdyby rozhodčí písknul tak by asi nemohl nikdo nic říct.

Ohlasy

"První půle patřila nám a škoda, že jsme vstřelili jen jeden gól, protože bychom pak nemuseli litovat té chyby co se stala na konci první půle. Ve druhé půli to byl spíš boj. Myslím si, že se penalta dala pískat, kdybychom hráli někde na severu Moravy a střet by byl v opačném gardu tak se penalta proti nám pískne, jsem o tom přesvědčený." po zápase pronesl asistent trenéra Miroslav Paul.
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies