FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Záchrana soutěže pro starší dorost A je blízko

Záchrana soutěže pro starší dorost A je blízko Z dalekého Třince k nám v neděli dopoledne přijelo mužstvo, které se nachází uprostřed tabulky a jistotu záchrany má už několik kol jistou, kdežto naši borci potřebovaly body jako sůl.

 
 
28.kolo, neděle 30.5.2010
1.SC Znojmo FK - FK Třinec  2:1  (1:1)
Branky: Lapeš, Mičko z pen. - Buzek
1.SC Znojmo FK: Soustružník - Ushev (72.Müller), Mičko, Odehnal, Sobotka J. - Ulrych, Veselý, Bula (90+3.Šplíchal), Jakub (89.Hladík) - Lapeš, Kula (79.Zach)

Komentář k zápasu

Do utkání jsme vstoupili poněkud nervózně. V 5. minutě Odehnal netrefil dlouhý míč a sám na brankáře postupoval útočník hostí, kterého vychytal reflexivně nohou Soustružník. Poté se hra přelévala mezi šestnáctkami. Z naší strany hrozil Veselý, který se neúnavně snažil střílet z dálky a hosté podnikali útočné akce, ale nedokázali je dotáhnout do konce. Ve 42. minutě jsme zahrávali standartní situaci z kraje hřiště. Míč z nohy Jakuba se krásně vznesl do vápna a vyraženou střelu uklidil z blízka za pomocí brankáře do sítě Lapeš. Radost byla veliká, ale netrvala dlouho. Ve 44. minutě vyrazil Soustružník slabou střelu zbytečně na roh a z následného rohu jsme nechali na zadní tyči úplně volného stopera hostí, který mířil hlavou přesně. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Druhá půle moc vzruchu nepřinesla. Hra se opět přelévala mezi šestnáctkami a hosté hrozili převážně ze standartních situací. V 87. minutě přišel rozhodující okamžik. Lapeš sprintoval vápnem za dlouhým míčem a stoper hostí jej nešikovně ze zadu přistrčil a pískala se penalta. Kapitán Mičko si postavil míč a střelou k pravé tyči poslal naše barvy do vedení. Záverečná fáze zhruba šesti minut i s tříminutovým nastavením byla infarktová. Hosté dlouhými nákopy zásobovali naše vápno, ale znojemští si už vítězství vzít nenechali a přiblížili se k záchraně v soutěži.

Ohlasy

"Jsem rád, že jsme utkání zvládli a poslední v soutěži už určitě nebudem. V následujících dvou utkáních se pokusíme vyválčit co nejvíce bodů a fandit moravským celkům v nejvyšší dorostenecké soutěži, ať před sebe nepustí Bohemians 1905." řekl po utkání Miroslav Paul, asistent trenéra Steinhausera.
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies