FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Body v závěru pro mladší dorost A

Body v závěru pro mladší dorost A Utkání se soupeřem, který se v tabulce nacházel pod námi, nám velelo vyhrát, ale vítězství se nerodilo hladce, i když to ze začátku utkání vypadalo velmi slibně.

 
 
28.kolo, neděle 30.5.2010
1.SC Znojmo FK - FK Třinec  1:0  (0:0)
Branky: Bock
ŽK: Kazdera, Sobotka D.
ČK: Kučera (T)
1.SC Znojmo FK: Šturala - Sobotka D., Vítek, Šplíchal, Beneš - Eliáš, Bock, Stáňa, Kocián - Kazdera (60.Svída), Hladík

Komentář k zápasu

Ihned po rozehrávce a to ve 20.sekundě zápasu se sám na brankáře řítil Hladík po vysunutí Stáni, ale trefil jen nohy strážce třinecké svatyně. V 5. minutě Kazdera dorážel brankáře tak šikovně, že mu vypíchnul míč a řítil se sám do opuštěné brány, ale brankář zatáhl za ruční brzu a kopala se penalta a následovala i červená karta. K penaltě se postavil Kocián a náhradního brankáře nepřekonal, takže stav byl stále 0:0, ale třineckých bylo o jednoho méně. Začalo dobývání brány hostí. V 8. minutě se Hladík dostal individuální akcí na hranici šestnácti metrů, ale mířil vedle. Třinec pozorně bránil a čekal na zaváhání naší obrany. Ve 28. minutě zlikvidoval Šturala tutovku, když se nedomluvili naši bránící hráči a útočník hostí mířil sám na našeho brankáře. Ve 31. minutě centroval Eliáš a Hladík na zadní tyči na míč nedosáhl.

Do druhé půle vstoupili naši hráči s jasným cílem vstřelit branku a vyhrát, hosté se totiž soustředili pouze na obranu a na hrotu útoku nechali osamoceného útočníka. Tlak znojemských byl, ale jalový. Kluci se nedokázali vytvořit šanci. Ojedinělá přišla v 58. minutě, kdy Hladík vystřelil a Kazdera odražený míč do sítě zhruba z metru nedopravil. Všemu udělal rázný konec pár minut před koncem Bock, který vystřelil, míč se ostřel o tyčku a skončil v brance. Hosté se poté tlakem v deseti lidech snažili vyrovnat, ale body zůstaly na jihu Moravy.

Ohlasy

"Utkání mělo být rozhodnuto během prvních pěti minut, ale zkomplikovali jsme si to sami vlastní nemohoucností. Oceňuji to, že hráči šli za vítězstvím do poslední minuty a byli za to odměněni. V tabulce jsme zase o něco blíže našemu předsezónímu předsevzetí." řekl po utkání trenér Miroslav Paul.
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies